Kanuninin sonu S ile biten modelleri?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gazman, sen HONDA XR600R yi toplamda kaç paraya ve kaç taksitle aldın? Yok yani, zengin değilim diyorsun da, merak ettim!

honda

cinmali kanuni alacak kadar zengin degilim..taksitle honda alirim..sacimi basimi yolmam ve yolda kalacak diyede bi sorunu kafamdan silmis olurum..

gazman çok haklısın.kanuni tigerin honda daki muadil ürünü hangisi söyleyebilir misin ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TigerS
1gribwf0.jpg

WindyS
1mavibrt9.jpg

RacerS
4bed1.jpg

Kanuni güzel yapmış özellikle racers windys ise ybr yi andırıyor.Tigers ise tam bir chopper.

Forumdan Uzaklaştırıldı
gazman japon motoru olupta yada honda motoru olupta hıc yolda kalan olmadımı acaba? çin japon Al benm motorumda çin ama SUZIKI guwencesınde MASAI GRAND EAGLE 250 CC ama butun parcaları SUZIKI DEN temin ediliyor... ve motor da en ufak bir titreşim yok en UFAK BİLE... yol tutusu güzel dengesi güzel frenlemesi güzel... her çin berbat diye bişey yok... çinlere nie laf anlamadım yahu

arkadaşlar bırakın ya gazmana cevap verip de seviyenizi düşürmeyin..ben bi soru sordum soruma cvp aradım,eğer saçmalamak istiyosan yeni bi konu açarım sana orda saçmalıklarını dinlerim,söylediklerin doğru da olabilir ama her doğruyu söylemek doğru değil unutma,Allah bir gün süper dediğin bi motorla seni yolda bırakırsa o zaman ne derece büyük ve gereksiz konuştuğunu anlarsın..kalın sağlıcakla arkadaşlar...

Ya banane yaaa! O Tiger eksozlardan ben de istiyorm, benim Tiger imin S i bile yok :(

Alttaki resimde gözüme çarpan bir iki yer var, peglerin yanında bir parça var eski Tiger de yok, üst depo bağlantı kısmında da farklı birşey var gibi belki resim yansımasıdır, arkada da plaka aydınlatması var, eksoz u söylemeye gerek yok.

Son düzenleme:
Yeni tip daha güzel...

Daha çekici...

Tavsiye Edilir..

gazman, sen HONDA XR600R yi toplamda kaç paraya ve kaç taksitle aldın? Yok yani, zengin değilim diyorsun da, merak ettim!

arkadası cok ii anladım:cherry:
gazmana hak vermemek elde diil aslında
verecegin paradan fazlasını tamir ve masraflarına harcıcaksın die demiş onu:wiinkk::cat::cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
makina daha yeni abii!!yorum yapmak doğru olmaz..yorum yapmak için binmek veya satın almak lazım:silent:kafam karıştı yaww!!her neyse....

ben çinliden kurtulmaya çalışıyorum milllet çinliye akın ediyor anlamıyorum ben bi cahillik ettim de aldım ama ders çıkarılmalı tecrübeli insanlardan 2.el git ybr 125 al keyfine bak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben çinliden kurtulmaya çalışıyorum milllet çinliye akın ediyor anlamıyorum ben bi cahillik ettim de aldım ama ders çıkarılmalı tecrübeli insanlardan 2.el git ybr 125 al keyfine bak...

emin ol korhan!!bindiğin ybr'de çinli..(aldığın zaman kornanın altında ne yazıyordu baktınmı hiç!!!made in china))):pale:

hala devam ediyosun cahilliğe farkında mısın?

kimin cahil olduğu belli oluyor bu siteyi galiba hiç takip etmemişsin....:cat:

emin ol korhan!!bindiğin ybr'de çinli..(aldığın zaman kornanın altında ne yazıyordu baktınmı hiç!!!made in china))):pale:

bu konu hakkındada çok tartışıldı lütfen.... o kalitedeki motor çinli ise japona töbe ederim hatta motosiklete binmeye töbe ederim..bari ilk aldığın günkü gibi sağlam bir motor...ybr yi tartışmayalım lütfen herkes biliyor...:cat:

Son düzenleme:
cahilliğin nerden geliyo biliyo musun konuyla ilgisiz yazıyosun cahil olmasan bunu da anlardın zaten japon mallarının kaliteli olduğunu biliyorum ybr de iyi bi motor ama tarzım değil...sana karşılaştırma yap da demedim ayrıca bi soru sordum ya alakalı cvp ver ya da sus seni insan sansınlar...

kimin cahil olduğu belli oluyor bu siteyi galiba hiç takip etmemişsin....:cat:

bu konu hakkındada çok tartışıldı lütfen.... o kalitedeki motor çinli ise japona töbe ederim hatta motosiklete binmeye töbe ederim..bari ilk aldığın günkü gibi sağlam bir motor...ybr yi tartışmayalım lütfen herkes biliyor...:cat:

seni uzmek istemem ama ybr artık cin'de yaptırılıo:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar