Kanuninin sonu S ile biten modelleri?

vay be s komyuşlar ha

o tiger çift silindirmi benimmi gozlerimme bişiler ldu nooluyo!

tıger 1 sılındırlı gonlunden gecenı yazmıssındır.. :)) ben resım eklemeyı beceremedım daha

beyler bol miktarda fuar bileti icin topıc actık ama halen yayınlanmadı
naapsak acaba bu moderator arkadaslardan rıca etsekte yayınlasalar

bir torpilli moderatormuz bile olmadı sansa bak

neyse sayın moderatorlerımızden rıca edelımde konuyu acsınlar bızde bıletlerı yollayalım.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hahahhaahahaha.yav arkadaslar bazen cılgınıda cıkarıyorsunuz.hahhahaa koptum yavv

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar bol mıktarda bıletım var 200 adet kadar ve bunları dagıtmak ıcın bır baslık acmak ıstedım bu baslıga ılk yazan 200 mesaja ,verilecek olan bır maıl adresıne ad soyad adres atılması durumunda 2,50 YTL kargo bedelle yollamak istediğimizi belırttık ancak henuz maoderasyondan onay cıkamadıgı ıcın beklerız. bılgınız olsun onay cıkmazsa bır sekılde dagıtıcam. moderatorlerden sızde rıca edınde konu acılsın. bızde bıletlerı verelım. onay cıkarsa 200 adet bılet salı gunu kargoya verılebılıcek.

bıraz kucuk resım oldu ama ıdare eder

buda wındyS

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yeni kanuni tiger''S..sitesinden alınmıştır!!!

kanuni resmi sitesindeki resimlere bakılınca üzerinde emek harcandığı anlaşılıyor
özellikle racer 200 ün daha akıcı hatları olmuş önceki modele göre güzelde olmuş. windy için ise klasik çıplak (naked) motor havası güçlendirilmiş.
emek verenlerin ellerine sağlık diyorum.
hiç bir emeğin boşa olmadığına inanıyorum

Şimdi Kanui Racer bişiye benzemiş eger sorunlarınıda halletıyseler ıyı olmus :) Ama egzozlarının hala ıgrenc durdugunuda soylemden gecemıcem.

Ne kadar TigerS çok güzel gözüksede sonuçta üstünde Kanuni yazması insanı soğutuyor!..

Acaba performans ve teknik açıdan bir fark varmı Tiger ve TigerS arasında?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ii olmuş

valla bu kurşuni renk acaip yakışmış motorun albenisi yükselmiş ama tigerın eski modellerinde boy atma gibi sorunlar vardı umarım bu sorun bu modellerde ortadan kalmıştır:cat:::zencii::

WINDY S
th_23159_windy_s_122_26lo.jpg

RACER S
th_23327_racer_s_122_1159lo.JPG

th_23398_RACER_S_......._122_505lo.JPG

arkadaşlar tam kanuni tiger alacaktım ki...

arkadaşlar tam kanuni tiger alacaktım ki S modeli çıktı sitesinde de resimlerine baktım ama yaklaşık 100 ytl daha ucuz S modeli görüntüsü biraz daha hoş gibi duruyo ama ne önerirsiniz,egzost ve rengi dışında hissedelir bi farkı var mı acaba?? şimdiden teşekkür ederim...sabırsızlıkla önerilerinizi bekleyecem...

cinmali kanuni alacak kadar zengin degilim..taksitle honda alirim..sacimi basimi yolmam ve yolda kalacak diyede bi sorunu kafamdan silmis olurum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar