kanuninin beceriksizligi

arkadaslar hayalimdeki motor yamaha drag stardi fakat pacam yemedi ilk motor icin erken dedim gittim hyosung gv250 aldim sifir kaporasini vs verdim ve haziranda gelmesi gereken motor temmuz oldu hala gelecek ayi bugun yarin dedikce en sonunda kanuni istanbul bolge muduru adem beyzadeyi aradim yok gemi koya girdi yok bayi para vermedi yok bu yok su ben buotoru alirken kore mali oldugundan aldim kanuni uretseydi emin olun almazdim daha motora binmeden pisman olunurmu olunur urunun arkasinda kanuni varsa musteriye saygisi olmayan bir bolge muduru ilerde yedek parca lazim oldugunda ne yapcaz merak ediyorum kusura bakmayin ama aldiginiz motorun arkasinda motoru ureten firma olsun benden tavsiye size kaporayi geri alma sansim var simdide cuma gelecek diyorlar :9)

Umarım motorunuz cuma gelir, böyle aksilikler olabiliyor bazen :) Hayırlı olsun şimdiden kazasız belasız.

Motosikleti
N'aC'i
geldiğinde pişman olmıyacaksınız eminim. sevgiliyi bekler gibi bekliyor işte insan demir atını..

Motosikleti
Hero X Pulse 200
geldiğinde birde kanuni servisleriyle boğuşacaksınız garanti gitmesin diye daha bitmedi malesef :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar