Öncelikle hoşgeldin.
Bu motosiklet için daha önce yorumlar yazılmıştı. Ancak yerini hatırlamıyorum. Siteden aratılırsa sanırım sonuca ulaşılır.
Bu motor, Türkiye şartları için çok ideal bir motor ve kesinlikle "motosiklet" statüsünde bir motordur. Makine hacmi 90cc oluşu, ideal şehir içi ve kısa mesafe şehir dışı turlarda yeterli vergi avantajı ve yakıt ekonomisi sağlamaya yönelik bir motordur. motorun uzun oluşu, sürücünün nispeten ortada, yani ağırlık merkezinin ortada oluşu rahat bir kullanım sunarken, ikinci yolcununda sürücüyü sıkıştırması önlenmiş. Ayrıca, motorun alt yapısna bakılırsa, 125cc olan bir motorun piston çapı küçültülerek elde edilmiş bir makine olduğu (49.5mm strok var) gözlenebilir. Ayrıca yerli oluşu, yedek parça sıkıntısını da ortadan kaldırır.
Motosikletlerin en küçük (500cc) ve en yüksek (X cc) olanları aynı güvenlik ve kullanım tarzına sahiptir. Bu nedenle motosiklet alırken hiçbir cc'yi "bu motor nedir ki. zaten 90cc. Sürat yapmaz, basmaz, uçmaz" demeden, amacın doğrultusunda almalısın. 90cc oluşu, kullanımı hafife alınacak anlamına gelmez. Bence ne amaç için alacağın çok önemlidir.
Site ile ilgili yorum yapmak tabiki bana düşmez, sadece kişisel görüşümdür. Bu site benim için 2.5 yıldır üzerinde çalıştığım konuda bana ışık tutan, bilgiyi sırf paylaşabilmek için kendi adıma öğreti kazandıran, hatta, şu anda bu site sayesinde Adana ilinde bir ilk olan Kiremithane E.M.L.'si Motosiklet ustası yetiştirme eğitim programının temelidir. Bu sitede motor vardır, sevgi vardır, paylaşım vardır, geyik vardır, hırs vardır. bu sitedeyim, çünkü burada olanlarda da aynı duygular vardır. bu nedenle siteyi biraz daha inceleyip ona göre bakışını belirlemelisin.