Arka jantı 14 jant bana biraz küçük geldi. Standart dışı ölçü olduğundan lastik ve yedek parça bulması zor olur. Onun dışında güzel.BEN YENİ ÜYEYİM. FOX HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA PAYLAŞA BİLİR Mİ? ALMAK İÇİN BAYA NİYETİNE GİRDİM
SELE OLARAK RAHAT GÖRÜNÜYOR. YAKIT TANKI 6 LİTRE ÇOK SÜPER. TAVSİYE EDER MİSİNİZ.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:28 ----------
http://image5.sahibinden.com/photos/27/87/79/big_117278779zni.jpg
İdareten 100'lük bişeyler alacaksan cg 100'lerden al, kanuni breton s 100 var mesela. 100'lük motordan sıkılınca 150 cc'ye büyütüp devam edersiniz.vergisi olmasın istiyorum. 100 cc yi geçmeyecek bunu idareten alıyorum daha sonra honda nc700x inş. şimdilik bununla idare edeyim diyorum.
İdareten 100'lük bişeyler alacaksan cg 100'lerden al, kanuni breton s 100 var mesela. 100'lük motordan sıkılınca 150 cc'ye büyütüp devam edersiniz.
İstediğine şikayet edebilirsin o imzayı yöneticiler onlarca defa görmüştür. O imza her fırsatta çin malı mı yolda ikiye ayrılır diyenlere tepkidir. Ayrıca benim kastettiğim honda çin malı olan hondalar 250cc altı.Pardon birader sorması ayıp o imzanda neden honda'ya mok atan bi tavır var anlamış değilim.Honda ile ne alıp vermediğin vardır bilmiyorum ama bence şu an Türkiye'de en sağlam motosiklet firması honda'dır.Servis olsun , yedek parça olsun honda diğer bütün markalardan üstündür.Kendi servisleriyle hizmet verir ve diğer markaların yaptığı gibi servis hizmeti işini çin malı motor servislerinde gördürmez.
Alırsan Honda pantolonda gider donda demişsin ancak motosiklet fiyatları bakımından en makul fiyatları olan hondadır.Aynı şekilde yedek parça konusunda da can yakmaz.En makul fiyatlar yine Honda'dadır.Senin honda düşmanı olman beni ırgalamaz fakat forumda aktif bir kişisin.Foruma yeni üye olan acemi motorcu arkadaşlar senin imzanı gördükçe honda'yı kazıkçı bir firma sanacak.Çin malı motora binipte honda'ya mok atmak çok abes bir durum.Eğer imzanı değiştirmezsen yöneticilere şikayette bulunacağımı bilmeni isterim.
İstediğine şikayet edebilirsin o imzayı yöneticiler onlarca defa görmüştür. O imza her fırsatta çin malı mı yolda ikiye ayrılır diyenlere tepkidir. Ayrıca benim kastettiğim honda çin malı olan hondalar 250cc altı.
O cahillik sizindir. Boş boş yazıyorsunuz benim honda motorum olmadığı gibi sizin de doğru dürüst bir çinli motorunuz olmamış. Hiç bişeyi sıfır değil. Yeterince sağlamlığı güvenliği var çinli motorların. Honda bi kere 2 bin liralık motor getirmiş mi hayır. Çinliler bu işi ucuza yapıyor iş görüyor, kuryelerde bile çin malı commuterlar görüyorum demekki yeterince sağlamlar.Neyin tepkisini gösteriyosun?Söylediklerin saçmalık.Birazcık motordan anlıyan insan bilir ki çin malı ortadan da ayrılır , alttan da ayrılır , her taraftan parçalanır.Ömrün servislerde tamirle geçer.Ancak daha japon motorun ortadan ayrıldığı görülmemiş , duyulmamıştır.Herkes bilir ki sıfır km bi çin malı alacağın parayla 5 yaşındaki japonun ikinci elini alırsın.O japon da 5 tane sıfır çinli eskitir.
Hayatında hiç honda motorun oldu mu?Neye dayanarak böyle karalamaya çalışıyosun.Saçma sapan cahil bilgilerinizle insanları yanıltmayın lütfen.Canımızı taşıyo bu makineler.Kalite sıfır , konfor sıfır , güvenlik sıfır.Yolda giderken dökülen çin malı motor hayati tehlike demektir.O senin çin malı dediğin 150'lik honda 5 tane çinli eskitir de arıza çıkarmaz.İphone'da çinde üretiliyo ama her sene birincilik tahtını başka markalara kaptırmıyo.Önemli olan marka.
O cahillik sizindir. Boş boş yazıyorsunuz benim honda motorum olmadığı gibi sizin de doğru dürüst bir çinli motorunuz olmamış. Hiç bişeyi sıfır değil. Yeterince sağlamlığı güvenliği var çinli motorların. Honda bi kere 2 bin liralık motor getirmiş mi hayır. Çinliler bu işi ucuza yapıyor iş görüyor, kuryelerde bile çin malı commuterlar görüyorum demekki yeterince sağlamlar.
[YT]lzMEST0MRJU[/YT]Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş.Kabahat sizde değil , bu forumu apaçi forumuna çeviren yönetimde.