Kanuni Yeni Modeller

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Kanuni de yeni çin yapımı modellerle piyasadaki iddaasını sürdürüyor.Aranızda bu yeni modellerden satın alan veya bunlarla ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa görüş ve izlenimlerini bu başlıkta bizlerle paylaşabilir mi?

Ben kırmızı bir 125 Classic aldım 3 hafta önce.200 kilometredeyim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.Motorun dış görünüşü oldukça güzel.Kromaj dikkat çekiyor.Performansı görüntüsünden beklenmeyecek kadar iyi.Suspansiyon biraz sert.Ancak dayanıklılık konusunda henüz bir fikrim yok..burda birkaç fotoğrafı var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Motosiklet Modelleri Bölümünde Sadece Geniş kapsamlı bir bilgi desteğiyle Motosiklet Markası ve Modeli tanıtılmaktadır.Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

yaw hiçmi kanuninin yeni model kullanıcısı yok bu forumda?

bende de var kanuni ama ben pek de memnun değilim. cheetah (kros)
sanki motor bana her an bozulacakmışta yolda kalacakmışım izlenimi veriyor.
vibrasyon çok fazla.
parçaları pek de kaliteli değil.
100 km de 4 litre benzin yakıyor.
tek vidanın sıkılması için bile randevuyla gidiyorsun servise.

kanuni almayın.

mooru iyi olabilir ancak servisleri peş para etmez.

keşke param olsada bütün kanuni kullanıcılarının motorlarını alinden alıp yaksam.

ve kuralkan batsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar