Kanuni Kanuni Windy S

:D ya doğrusunu söylemek gerekirse önceki sayfalarda bi abimiz sürekli değiştirdiğini söyelmişti göstergeleri :queen: 3-5 binde sıkıntı çıkarmaz sanıyorum.700k sanırım zenon taktırıınca gündüz gibi gösteriyormuş windy :D bir de devir bazen çok oynuyor diyolar ama önemsiz derecede ;)
Bi deneriz, olmazsa başka bi model kadran buluruz :cat:

slm windy s kullanıcıları. Bi çoğunuz beni tanır formdan. 2005 titan s ime km devir saati kadranı ve ön far siparış ettim. Wndy es parçaları yani.orjinal parça. Bikaç soru sorcam. Km saatiniz doğru gösteriyomu? 120-130 dan sonra sapıtıyomu? 140 ı deviren bi alet bendeki. 140 ı geçtikten sonra patlama olasılığı varmı? Devir saati problem çıkartırmı? Ön farlarınızdan bi şikayetiniz varmı? Cvp alabilirsem çok sevinirim. Teşekürler.
kardeş bende 2012 kare farlı windy var km saati on numara 0 sapma var her türlü test ettim gps.honda ymaha hepsiyle tavsiye ederim.

Ben windy s in kadranini aracla test ettim yan yana surerek.. 60-90km arasi sapma yok.. Yanliz 90dan sora surat arttikca 3-5km fark oluyo..

slm arkadaşlar. Sipariş verdiğim ustayı demin aradım, far ve kadran tam 225 tl civarı tuttu sipariş vermedim dedi :sunny: 150 tl bırakmıştım getirtmesi için. Çok pahalı geldi bana. Ne dersiniz? Vazmı geçsem?

kardeş ihtiyacın varsa al derim .yok keyfe keder taktıracaksan gerek yok tabi az para degil bence

windy s sıfır inceledim. Far güzel. Km sayacı ön konsol güzel, fakat devir saati mekanik çalışma sistemi vardı. Devir saati elektrikli değil, mekanikti. Benimki sadece elektronik. Bir bu yüzden bide fiyatı yüzünden vaz geçtim. Kusura bakmayın. Rahatsız ettik sayfayı boş yere.

Arkadaşlar windy s uyumlu konjektor lazım cok acıl motoru satıyorum model degiştirmek için müşteriye giderken akunun bittiğini farkettim rezil oldum bi nebze :) birde konjektorun linkini alabilirsem varsa çok iyi olur akuyu değiştirdim adha dün bugun yine teklemeye başladı .

slm arkadaşlar. Sipariş verdiğim ustayı demin aradım, far ve kadran tam 225 tl civarı tuttu sipariş vermedim dedi :sunny: 150 tl bırakmıştım getirtmesi için. Çok pahalı geldi bana. Ne dersiniz? Vazmı geçsem?

adem abi kanuninin ibresine o kadar para mı verilir ya al sana windy km saati :)

http://www.rialli.com/urunler/motor...istemi/9917__kilometre-saati-komple-ym-windy/

yada cgl nin km saatinide takabilirsin 160 lik katran var hem :)

http://www.rialli.com/urunler/motor...kilometre-saati-komple-cgl-serisi-elektronik/

bugün bi windy s gördüm, inceledim. Devir saati mekanik çalışma sistemi idi. Orda hata yaptık. Muhtemelen cgl siparişi vercem. Usta yarın bodrumdan bakacak. Bulamazsa ralli den sipariş vercez artıkın. Sağol.

bugün bi windy s gördüm, inceledim. Devir saati mekanik çalışma sistemi idi. Orda hata yaptık. Muhtemelen cgl siparişi vercem. Usta yarın bodrumdan bakacak. Bulamazsa ralli den sipariş vercez artıkın. Sağol.

bir şey değil abi her zaman işini görsün de gerisi boş :p

beyler ben ilk 560 da yağ değişimi yaptım usta 1000km de gel dedi 2. değişim için,arkadaşlar 1500 de değişir dediği için gitmedim şuan 1150 km deyim kaçda değişmem lazım

selamın aleykum arkadaslar gırmeyelı bayagı oldu forum a kanuny wındy 125 ım ın tum evrak ıslerı de tamam oldu ıkı gundur ıse gıdıorum 4 bın devırde bır vıtes atıodum hızlanmıodu.dun 7 bın devırde bır atmak ıstedım motor ucuo vıtes araları kısa dıye dusunuodum 7 bın 11bın devırde hıc de kısa olmadıgını anlamama sebep oldu aklınızda bulunsun.ayrıca motorum da cıddı tıtreme var ıkıncı el zaten ama motorun alımı varxd ALLAH herkesın gonlune gore versın.birde pahalı olmayan fakat tatlı seslı egzoz onerısı olan var mı

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

benım mars calısmıyor aku yenı degıstı hep ayaktan calıstırıyorum bır zararı olurmu?mars ta tık yok acaba kacak mı var nedır ben anlamadım sorunu fıkrı olan varmı.yolda surdugumde sınyal far hep calısıo ama mars calısmıoxs

selamın aleykum arkadaslar gırmeyelı bayagı oldu forum a kanuny wındy 125 ım ın tum evrak ıslerı de tamam oldu ıkı gundur ıse gıdıorum 4 bın devırde bır vıtes atıodum hızlanmıodu.dun 7 bın devırde bır atmak ıstedım motor ucuo vıtes araları kısa dıye dusunuodum 7 bın 11bın devırde hıc de kısa olmadıgını anlamama sebep oldu aklınızda bulunsun.ayrıca motorum da cıddı tıtreme var ıkıncı el zaten ama motorun alımı varxd ALLAH herkesın gonlune gore versın.birde pahalı olmayan fakat tatlı seslı egzoz onerısı olan var mı

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

benım mars calısmıyor aku yenı degıstı hep ayaktan calıstırıyorum bır zararı olurmu?mars ta tık yok acaba kacak mı var nedır ben anlamadım sorunu fıkrı olan varmı.yolda surdugumde sınyal far hep calısıo ama mars calısmıoxs
2 ci el almışsın galiba. Ya tesisatta yada mars motorunda arıza var bi baktır.

Slm windy ciler. Bi sorum var gene.sizin devir saatleri elektronikmi, mekanikmi? Bitane sıfır incelemiştim. O mekanikti. Usta elektronik olanından bulup almış 65 tl ye. Far bulamamış daha. Far gelince 2 sini bir taktıracam yada kendim takakacam. Fikirleriniz?

arkadaşlar benim motor bu aralar 6 devırde far granajından tarıltılı ses çıkarmaya başladı çok rahatsız edıyor .gevşek vida felanda yok.ne yapmalıyım fikri olan varmı .

2 ci el almışsın galiba. Ya tesisatta yada mars motorunda arıza var bi baktır.

Slm windy ciler. Bi sorum var gene.sizin devir saatleri elektronikmi, mekanikmi? Bitane sıfır incelemiştim. O mekanikti. Usta elektronik olanından bulup almış 65 tl ye. Far bulamamış daha. Far gelince 2 sini bir taktıracam yada kendim takakacam. Fikirleriniz?
Fikir verecek kimse yokmu sevgili arkadaşlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar