acil112 sen mayısın 2sinde yani pazartesi gün uşak ın ilçesi olan sivaslıdan gectın mi ? yoksa ben mi yanlıs gordum eger sensen o sıra calısıyordum meraba dıyecektım bıde pazartesi buranın pazarı olması dolayısıyla is coktu o yuzden tanısmak nasıp olmadı eger sensen yorumu okuyup cvp verırsen sevınırım
Merhabalar Birkaç gündür yazamıyorum ve işte sebebi:
Dün(2Mayıs) 75 günlük raporumun son günü idi ve Isparta'ya gitmem gerekiyordu. Havanın iyi olmasının da etkisiyle Bir süredir motosiklete ara verip-vermeme ikileminden kurtuldum. Kazadan sonra iki günde bir çalıştırıp temizlediğim motosikletimin üzerine ilk defa dün oturdum. Sol dizim %100 iyileşmemiş olsa bile motosikletimin oturuş pozisyonuna izin verecek kadar hareket edebiliyordu. Evin sokağında 40-50 metrelik bir mesafede ayağımın viteslerdeki kabiliyetini kontrol ettim ve sorun olmadığını gördüm.
Artık karar verilmişti, motosiklete kaldığımız yerden devam

Fakat bir sorun vardı bacağım alçılıyken motosikletimi eve getiren arkadaşıma montumu ve pantolonumu vermiştim. Evden kaskımı, balaklava, kışlık eldivenlerimi ve motosikletimin içi dolu olan arka çantasını aldım, istikamet Manavgat Erdem Motor
Clover GP5 mont(mavi) =450TL
Ufo Mafsallı Dizlik =100TL
Scoyco MC14 Eldiven(gri-siyah) =50TL
Yeni korumalarımı aldıktan sonra depomu da fulleyip yola çıktım. Karbüratör değiştikten sonra motorumu ilk defa kullanıyordum. Sesi, performansı değişmiş, seri ve max hızı artmış bir şekilde karşıma çıktı. Hiç mola vermeden 2saat 30Dk'da Keçiborlu'ya(
215km) ulaştım. Kazayı duyan arkadaşlar beni motorla görünce çok şaşırdılar

Öğleden sonra Babamları görmeye Dinar'a(
30km) gittim, hava karardıktan sonra arkadaşların ısrarı üzerine yine Keçiborlu'ya döndüm. Ekipten ayrıldıktan sonra Saat 00:00 civarı yola düştüm ama Dinar'a gitmek yerine Afyon'a(
140km) sürdüm motoru. Orda bir arkadaşla biraz vakit geçirdikten sonra tekrar Dinar'a(
110km) doğru yola çıktım. Sabaha doğru eve geldim. Bugün de saat 17:00 da yola çıktım ve Antalya'dan önce birkaç yerde durarak tam gaz manavgat'a(
240km) geldim.

Bu hareketli geçen iki gün boyunca sadece iki kare fotoğraf çektim kusura bakmayın:wiinkk:
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us