Kanuni Kanuni Windy S

teşekkür ederim ben daha iyiyim, yavaş yavaş ayağımın üzerine basıyorum.

lastik konusuna gelince, jantlarımız düzgün olduğu için dubleks lastik hiç sorun yapmadı, sübap girişinde de problem olmadı, sübap takıldı, lastik takıldı şişirildi... kaç ay oldu hiç havasında bile değişme olmadı.

İyi olduğuna çok sevindim kardeş:rendeer: İnş. bu hafta sonu Alanyaya geleceğiz senin yanınada uğramak istiyoruz bi terslik çıkmazsa :) Kafamı çok meşgul ediyordu ilerde lastikleri değiştirdiğimde nasıl ön tekere dublex takarım diye :silent: Senin tecrübelerin sayesinde bizde aydınlanıyoruz teşekkürler:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 ----------

[/COLOR]Arkadaşlar bizim motorlara - SPACE DRAGON 150 KN SEYHAN 125T SEYHAN 250C TİTAN S - lerin hava filtreleri uyuyor. Ben internette bi siteden 2 tane aldım taktım ve çokta güzel oldu , fiyatıda 2.50 TL + 5 TL kargo. Temizlemektense al 4-5 tane değiştir. İsteyen olursa sitenin ismini özelden gönderirim.
[/QUOTE]

Güncel:p

dubleks olmassa bir çivi, vida, kalın bir diken bile lastiğin tamamen inmesi için yeterli olur. ama dubleks olursa lastik basıncı yavaş yavaş düşer, yolda bırakmaz. Ara sıra lastikleri kontrol ederim, bir kere küçük bir çivi girmiş ama hiç havası azalmamıştı, ne olur ne olmaz diye gittim yaptırdım. dubleks olmasa çivi girdiği yerde beni yolda bırakırdı.

dubleks olmassa bir çivi, vida, kalın bir diken bile lastiğin tamamen inmesi için yeterli olur. ama dubleks olursa lastik basıncı yavaş yavaş düşer, yolda bırakmaz. Ara sıra lastikleri kontrol ederim, bir kere küçük bir çivi girmiş ama hiç havası azalmamıştı, ne olur ne olmaz diye gittim yaptırdım. dubleks olmasa çivi girdiği yerde beni yolda bırakırdı.

aynen emin abi bende şu üstündeki lastikler erisin bitsin yeni lastikleri dubleks alacam :D

Arkadaşlar biraz fotoğraf falan koyun topic şenlensin:) ben birşey yapamıyorum:) Bugün kardeşime verdim motoru biraz kullandı, motor tek marşta çalıştı, bu arada motorumu özlemişim yahu...

Sevgili Windy'ciler "Dubleks" dediğinizin farkında mısınız?

Son düzenleme:
tubeless yazmak çok gıcık birşey:) ben de gıcıklık yapıp bir dublex bir dubleks:):):):)

Arkadaşlar bizim motorların hız göstergeleri doğru gösteriyomu , hiç arabayla veya başka bir motosikletle ölçen oldumu:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 ----------

Birde 80 km hızı hangi devirde görüyor:silent:
saygılar:rendeer:

Arkadaşlar bizim motorların hız göstergeleri doğru gösteriyomu , hiç arabayla veya başka bir motosikletle ölçen oldumu:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:46 ----------

Birde 80 km hızı hangi devirde görüyor:silent:
saygılar:rendeer:

motorunun hız göstergesinin doğruluğundan şüphesi olan arkadaşlara bir öneri;

citroen c4lerin hız göstergesi ortada ve büyüktür. şehir içinde gezerken bir tanesine rasgelirseniz tam arkasında seyrederken kendi hızınızla c4ün hızını net şekilde karşılaştırabilirsiniz.

e bir de parası olanlar için gps muhteşem bir alet.

motorunun hız göstergesinin doğruluğundan şüphesi olan arkadaşlara bir öneri;

citroen c4lerin hız göstergesi ortada ve büyüktür. şehir içinde gezerken bir tanesine rasgelirseniz tam arkasında seyrederken kendi hızınızla c4ün hızını net şekilde karşılaştırabilirsiniz.

e bir de parası olanlar için gps muhteşem bir alet.

Bugün arkadaşın ybr 125 'i ile ölçtük benim motor 7-8 km fazla gösteriyo :silent::silent: bi ara arbayla ölçeceğim bakalım sonuç ne çıkacak:silent:

acil112 ırc lastiklerden memnunmusun kaç liraya aldın mümkünse resmi var mı

bu sitede bazı lastikler var bunların arasında var mı ?

IRC sadece arkaya taktım. öndeki pirelli nin durumu iyi. IRC daha 500 km oldu virajlarda çok güzel daha fazla deneme fırsatım olmadı, kaza yaptım.

Birinci viteste kalkış yaptıktan sonra ikinci vitese geçerken vites göstergesi 2 diyor ama motor boşta kalıyor. Bu sorunu yaşıyan yada çözümü konusunda bir fikri olan var mi arkadaşlar?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar