Kanuni Kanuni Windy S

Bu windy lerde niye direksiyon kitleme yok yha çarşıda filan bıraktıgmda motorda oluyo hep aklım.Herzaman kilit gezdirmek zorunda kalıoruz.

Arkadaşlar merhaba. Direksiyonun kilit mekanizmasının vidaları sürekli gevşiyor. Ve ben sürekli tornavidayla sıkmak zorunda kalıyorum. Zamanla yalama olması muhtemel gibi geliyor. Böyle bir sorununuz var mi, yoksa benim windy me mi özel?

Bu soruma bir cevap varmi acaba?

Acil112 Soruma cevap vermişssin görmemişim kusura bakma...

Benimki süreki gevşiyor. Bu vidaları sabitlemedinin bir yolu varmi? Japon filan döksem üstüne nasıl olur?

Bu soruma bir cevap varmi acaba?

Acil112 Soruma cevap vermişssin görmemişim kusura bakma...

Benimki süreki gevşiyor. Bu vidaları sabitlemedinin bir yolu varmi? Japon filan döksem üstüne nasıl olur?

Kardeş ben dikkat etmedim gevşiyomu diye , arkadaşın depoda olmasa bakar sana söylerdim:pale:
Nasıl motorundan memnunmusun:silent:

Kardeş ben dikkat etmedim gevşiyomu diye , arkadaşın depoda olmasa bakar sana söylerdim:pale:
Nasıl motorundan memnunmusun:silent:

Cesur509 açıkcası verdiğim paranın hakkını fazlasıyla aldığımı düşünüyorum. Benim için başlangıç motoru windy-s. Bununla sürüşümü geliştirmek istiyorum. 10.000 km kadar yapıp satmaya niyetliyim zaten. Şu ana kadar uzun yolda yada şehir içinde bir sorun yaşamadım. Bi boynum tutuluyo uzun sürüşlerde onunla ilgili de gidon ayarı yaptırmamı tavsiye etti arakdaşlar. Onuda en kısa zamanda kendime göre ayarlatıp önümüzdeki yazıda windy-s le geçirmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa. Sonrası Enduro inşallah...

Cesur509 açıkcası verdiğim paranın hakkını fazlasıyla aldığımı düşünüyorum. Benim için başlangıç motoru windy-s. Bununla sürüşümü geliştirmek istiyorum. 10.000 km kadar yapıp satmaya niyetliyim zaten. Şu ana kadar uzun yolda yada şehir içinde bir sorun yaşamadım. Bi boynum tutuluyo uzun sürüşlerde onunla ilgili de gidon ayarı yaptırmamı tavsiye etti arakdaşlar. Onuda en kısa zamanda kendime göre ayarlatıp önümüzdeki yazıda windy-s le geçirmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa. Sonrası Enduro inşallah...

Kardeş bende nasip olursa Milas(Muğla) -Alanya gezisi yapmayı pilanlıyorum 1200 km' yi geçer diye düşünüyorum toplamda. İlk kez böyle uzun bir gezi yapacağım ybr 125 i olan bi arkadaşla. İnş. yolda beni üzmez:pMart sonu gibi:)

Kardeş bende nasip olursa Milas(Muğla) -Alanya gezisi yapmayı pilanlıyorum 1200 km' yi geçer diye düşünüyorum toplamda. İlk kez böyle uzun bir gezi yapacağım ybr 125 i olan bi arkadaşla. İnş. yolda beni üzmez:pMart sonu gibi:)

Devir göstergesi kırmızıya geçmediği sürece ve tek binersen herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Biz iki kişi Zonguldak-İzmit gidiş geliş 500 km yaptık eylül ayında. Sadece bir yag sızıntısı oldu onunda hava filtresinden kaynaklandığına yönelik bilgilere ulaştım forumdan ve eş-dosttan. İnşallah sorun yaşamazsın. Fotograf çekmeyi unutma... :wiinkk:

Devir göstergesi kırmızıya geçmediği sürece ve tek binersen herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Biz iki kişi Zonguldak-İzmit gidiş geliş 500 km yaptık eylül ayında. Sadece bir yag sızıntısı oldu onunda hava filtresinden kaynaklandığına yönelik bilgilere ulaştım forumdan ve eş-dosttan. İnşallah sorun yaşamazsın. Fotograf çekmeyi unutma... :wiinkk:

İnş. yapacağım gezinin fotolarını bu sitede paylaşacağım:rendeer:

alanyaya kadar gelip de beni görmeden giderseniz bozuşuruz:):)
windy uzun yolda hiç üzmez arkadaşlar. Durmadan ortalama 250km yol yaptığımı bilirim:) windy uzun yola dayanır tabi siz dayanabilirseniz:):) su çay sigara wc molası falan verirsiniz:) birde, yaz kış kesinlikle boyunluk gibi birşey kullanın, arı vs çarpmasını önler ve uzun yolda montun içine rüzgar girmesi sonucu oluşan omuz, sırt ağrısını.

alanyaya kadar gelip de beni görmeden giderseniz bozuşuruz:):)
windy uzun yolda hiç üzmez arkadaşlar. Durmadan ortalama 250km yol yaptığımı bilirim:) windy uzun yola dayanır tabi siz dayanabilirseniz:):) su çay sigara wc molası falan verirsiniz:) birde, yaz kış kesinlikle boyunluk gibi birşey kullanın, arı vs çarpmasını önler ve uzun yolda montun içine rüzgar girmesi sonucu oluşan omuz, sırt ağrısını.

Kardeş uğramaz olurmuyuz hiç senin yanına:rendeer:gezide 100-150 km arası kısa molalar vereceğiz,ortalama sürat 80 km civarı olacak.Allah nasip ederse Cuma günü sabah erken saatlerinde milastan çıkıp akşama doğru Alanyaya varmayı düşünüyoruz. Alanyada 2 gece kamp kurup pazar sabahı geri dönmeyi pilanlıyoruz:cherry:

Bakalım artık o gün yaklaşınca daha belirginleşecek durumlar:bounce:

Kanuni Windy 125s ve 150 s arasında farkları ve menmuniyeti ayrıca yeni motor alacam kuba 150-12d mi yoksa yoksa bunlar mı iyi dersin en kısa zamanda bekliyorum iyi günler

acil112 arkasımıza geçmis olsun dileklerimle kazasız belasız hayırlı yolculuklar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
windy mi...:)
windy dayanıklı motordur arkadaşlar..2 buçuk sene kullandım ben windy i...ve hep şehirler arası yol gittim..motoru ister sıkıştırın ister arasıra rahat bırakın...
motoru düzgün kullanmak demek devir yapmamak demek değil ki..
ben tüm yaptığım uzun yollarda hele ki çevre yollarında hiç gaz kapatmadım..
çünkü yolculuklarımı hep tek başıma yaptım ve bu tür yolları sevmediğim için işkence..
neyse uzatmayayım...
altında ki windy ise..hele de temiz ise..hele ki ilk sahibi iseniz..depoyu doldur..ve benzin bitene kadar durmayı bırak tam gaz gidersin...''gıkk'' demez..demedi...

sağol usta 0 alacam da 150 likmi 125 lik mi? daha iyi olur sizce bekli saçma gelebilir ama görüslerinizi merak ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:24 ----------

hadi arkadaslar biraz hızlı yazın motor alıp gelecem simdi karar veremiyorum:)

sağol usta 0 alacam da 150 likmi 125 lik mi? daha iyi olur sizce bekli saçma gelebilir ama görüslerinizi merak ediyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:24 ----------

hadi arkadaslar biraz hızlı yazın motor alıp gelecem simdi karar veremiyorum:)

Dostum ben 125 windy s sahibiyim fiyatına göre iyi bir motor memnunum yani, bu ayın sonuna doğru toplamda 1300 km civarı gezi yapmayı planlıyorum asıl ozaman not verecem:p , windy s 150 hakkında bilgim yok.Küba 150 lerde titreşim olmadığına dair bişeyler okumuştum araştır sen genede.İnş. alacağın motor hangisi olursa olsun seni üzmez:rendeer:

Windyci arkadaşlar slm. Bu Windylerin göstergelerinin plastik aksamını nerede bulabiliriz? Dış plastik kısmı kırıldı ama devir saati ve hız göstergesi sağlam. Acaba YBR125 lerinki gibi sadece plastik kısmını bulabilir miyiz?

kanuni pumaya 3150 vereceğime 3900 e yamaha ybr aırım

o fiyata cbf 150 de alınır:)

Ben o fiyata güzel bir 2011 cbf 150 alırdım:cherry:

slm arkadaşlar puma çindeki jianshe fabrikasından geliyor eğer kanuni getirtirken kalitesinden ödün vermeden direk Türkiye ye getirdiyse bu motor ben pumayı alırım çünkü cbfden bile daha kuvvetli ve torklu şahsen ama tabi 3-5 yıl süreceksem :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Windyci arkadaşlar slm. Bu Windylerin göstergelerinin plastik aksamını nerede bulabiliriz? Dış plastik kısmı kırıldı ama devir saati ve hız göstergesi sağlam. Acaba YBR125 lerinki gibi sadece plastik kısmını bulabilir miyiz?

bulamazsın kardeş.. komple satın almak zorundasın..

Kardeş onu bilmiyorum ama komple almak istersen bu nick ten spariş verebilirsin
http://www.yesilyurtmotor.com/yedek_parca.aspx

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:57 ----------

slm arkadaşlar puma çindeki jianshe fabrikasından geliyor eğer kanuni getirtirken kalitesinden ödün vermeden direk Türkiye ye getirdiyse bu motor ben pumayı alırım çünkü cbfden bile daha kuvvetli ve torklu şahsen ama tabi 3-5 yıl süreceksem :D

Dostum pumada galiba yağ filtreside varmış:silent:
Dediğin gibi 3-5 seneye nasıl motor olduğu belli olur, ben isterimki kaliteli malzemeden yapılsın ve ybr,cbf gibi japonlar ile yarişsın. Bizde tabi ozaman neden ülkemizin malını almayalım ,yerli üretimi kazandırmayalım ki:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar