Kanuni Kanuni Windy S

Motor o kadar temizki emin kardeşim Şimdi anlatsam inanmazsın yani.Salı gününden sonra Allah tan bir şey olmazsa Fotolarını atarım.

arkdaşım ben 2008 windy s i 1400 tl ye aldım. fiyat bana da biraz fazla geldi o yüzden. ama sen bilirsin tabi yinede. windy 125 e binmedim hiç..
ki bu motor çok km yapmış. ben aldığımda 6bindeydi..

Dogrudur arkadaşım motor çok çok temiz.Taksitli alacam.Gidip 2.000 verip sıfır breton almak istemiyorum.Bence sıfır bretondan kat kat güzel bi motor.Bizim burda piyasa öyle Hep 2 ellere baktım 1400 den düşük Saglam windy yok.Gidiş olarak çok güzel 140 ı görüyor denedik.125 cc Her şeyi orjinal Bütün bakımları yeni yapılmış kanuni bayisine gittim sordum.Burda 2-3 motorcuya gösterdim herkes al dedi.Bide boy 1.90 diger motorlarda Baykuş gibi görünüyoz :) :)

Son düzenleme:
Nasip olursa Yamaha R6:flower:

Kardeş harika inş. herkes gönlündeki makinayı alır :cat: Benim hayalim Suzuki V Strom 650:cherry::cherry: Tabi 5 yıl sonra mı alırım 10 yıl sonramı alırım belirsiz:p:p
Aman dikkat et bahsettiğin makina tam bir canavar , hatayı asla affetmez:queen:

Kardeş harika inş. herkes gönlündeki makinayı alır :cat: Benim hayalim Suzuki V Strom 650:cherry::cherry: Tabi 5 yıl sonra mı alırım 10 yıl sonramı alırım belirsiz:p:p
Aman dikkat et bahsettiğin makina tam bir canavar , hatayı asla affetmez:queen:

İnşallah sende alırsın ama benim best of um Suzuki Hayabusa :cat:

vstrom yada hornet 900 tabiki full olacak topcase, yan çanta, touring cami, xenon vs...

vstrom yada hornet 900 tabiki full olacak topcase, yan çanta, touring cami, xenon vs...
vstromandumbrella.jpg

Sen ha böle şemsiyede istersin:cherry:

Onu pek bilmiyorum Tokatlarmı diyorsun hayabusayı...

Videolarda tokatlıyor ama ::144:: 1400 cc motor var sanırım fark olacak biraz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 ----------

Kardeşim yapma şunu:) tüylerim diken diken oldu. Şimdi üçlü kanepede uzandım, elimde 5800 forumda dolaşıyorum, o motor bende olsa emin ol dışardaki yağmura aldırmadan basar giderim min.200km...

Valla bendede hayabusa olsa çardağa gidip sürat denemesi yapacam ama :salut:

maddi durum el verdiği sürece herşeyin sıfırını almak en mantıklısı bence.. çünkü ikinci el aldığında masrafı çıkabildiği gibi ufak tefek şeyler gözüne çok batıyor keyfekeder de olsa masraf yapıyosun zaten..
Hem öncesinde nasıl kullanıldığını da bilmiyosun ikinci elin.
Ben param olsaydı sıfır alırdım kısacası..

Kanuni nin sitesinde ortada açılan pencerede görünüyor ama ürünlerin arasında yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar