10000 km boyunca hiç arıza olmadı değil ama yolda bırakacak birşey olmadı. mesela aynı motoru 1 yıldır kullanan arkadaşım egzoz vidasının kırıldığını söylemişti, ertesi gün ilk uzun yol deneyimimde benim Windy de vidayı kırdı. serviste ısıya dayanıklı olanını taktılar, sorun çözüldü. bir de 5000lerde devir saatinin bozuk olduğunu anladım, gösterge aldığımdan itibaren sallanıyordu ama ben orjinalini öyle sanıyordum, o değişti. son olarak, uzun yola çıkmadan önce yaptığım aydınlatma kontrolünde arka stop lambası yanmıyordu onu değiştirdim. ama uzun süredir hiçbir problem çıkarmadı.
Şimdi 1000km lik geziye gidiyoruz deseniz düşünmeden yola çıkarım, motoruma güveniyorum.:bounce:
Verdiğiniz bilgiler için öncelikle çok teşekkür ederim,bugun kanuni servisine gelmiş bir 2009 model 7500km siyah windy s e binmek nasip oldu, ben kendim sürmedim ama usta ile birlikte bir 5km lik seyahat yaptık,motosiklet hakkındaki görüşlerim söyle titreşim düşük devirlerde hiç yok diyebilirim ama vitesler uzatılırsa 7500-8000 devir sonrası ybr 125 kadar titreşime sahip,motor çok sessiz ve sakin çalışıyor kesinlikle vuruntu yok,usta çok rahat şekilde iki kişi 110km sürate kadar çıktı daha da gider gibiydi ama 100km sonrası titreşim dahada fazlalaşıyor,anladığım kadarıyla konforlu titreşimsiz sürüş hızı 80km civarında , selenin ön ve arka tarafı cbf ile aynı dizayna sahip diyebilirim,ayak koyma yerleri iyi seçilmiş,bu yüzden arka tarafı ybr ye göre çok daha rahat ,süspansiyonları çok yumuşak ve rahattı özellikle kasislerden geçerken hiç rahatsız etmedi,bizim çalınan kymco cup tan sonra rahatlığı ve süspansiyonları beni şaşırttı diyebilirim

lastikleri için bir şey diyemiyeceğim ama ben üzerinde şengfui türü isimler yazan lastiklerle kendimi pek rahat hissedemiyorum :queen: bindiğim motosiklet pek iyi kullanılmamış üstü başı pislik içindeydi sinyalleri kırıktı,egzost un manifolt a baglanan kısmında paslanma vardı ama hor kullanılmasına rağmen yürürü iyiydi ,ustanın söylediğine görede neredeyse hic problemi olmamış adam yağ değişimi için getirmiş motoru,eğer motosiklet 50.000km boyunca bu sorunsuzluğunu devam ettirebilirse bence ybr ye büyük bir rakip olur ..:cat: