Kanuni Kanuni Windy S

Arkadaşlar 2. el ybr 2500 tl civarı yoksa kanuni windy s 125 mi hangisini tercih ederdiniz??

Cesur arkadaşım, motorun garantisi varsa göstergeleri değiştirmeni tavsiye ederim, benim gösterge arızalıydı arnı 100-110 gidiyordu, ama belliydi daha hızlı gittiği.
Gösterge yenilendi, devamlı 120 gidebiliyor...
:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 ----------

eee ne oldu yani şimdi :silent:

SATOYAMA arkadaşım, sonuç iyi!.. demek ki motorun ortalama yakıtı 2,6 Lt. ama motoru sürekli Dip gaz sıkıştırırsak 100 km'de 4,25Lt yakabiliyormuş...

Son düzenleme:
Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
doğrudur! sürekli 9-10bin rpm de seyreden 2 valfli 125cc 11hp bir motor un 4 litreyi geçmesi bencede normal..:wiinkk:

hayırlı sürüşler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar uzunca bir sürenin sonunda tekrar merhaba demek istedim..(yaklaşık 1 yıl veya daha fazla..)
2008 in yazında almıştım motorumu ve o zamandan bu zamana defalarca uzun yol ve bir o kadar da şehir gördü..kız gibi motor..motorunuzu sevin..:)o da sizi sever...

bu arada 10000 km de..:)siz de maşallah deyin..

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben arka lastigimi degiştirmek istiyorum bu performans lastikleri varmış bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi.
( piyasada olan lastiklere baktım yalnız lastigin daire alanı küçük yani çapı küçük oldugu için bi fark olacagını sanmıyorum ) şimdiden tşk

bunlar mz in ureticisi bence kanuniyi hafife almayın yaptıkları motorlar hala piyasada ve ilk günkü gibi sağlam bence bu şartlarda dahi iyiler bu arada windy iyi gözüküyo

Aslında çok da düşünmeye gerek yok. Motor almadan önce servislerin önünde bekleyen motorlara şöyle bir bakmak lazım....
Bir yıldır kullanan arkadaşım var, onun referansı ile aldım ve motoru sürekli gözmün önünde idi; hiç anahtar değmedi desem yeridir.
Dediğim gibi, Motor almadan önce Tamircilerin önüne Bir bakın, ben hala "Dökülmüş" bir Windy S GÖRMEDİM...

slm arkadaşlar ben arka lastigimi degiştirmek istiyorum performans lastikleri varmış bi bilginiz varmı acaba...

Titreşim olmadıktan ve ortalama bir kaliteyi tutturduktan sonra motor dökülmez merak etmeyin.

bi kanunici olarak motoşumu degiştirme aşamasındayım,150 c kullandım kardeşimindi,titreşim var ancak uzun yolda oturaklı fazla yormuyor,şekil olarakta albenisi var ve uzun zamandır müşteri yapmış bi model,şimdi windy s e bir defa bindim ama sadece bindim sürmedim,çokta hoş motor ama uzun yolu nasıldır oturuş pozüsyonu bana yorucu olur gibi geliyo,titreşim olmadıgını sölüyolar bi el atın şu mevzuya arada kaldım...:cyclopsan

bi kanunici olarak motoşumu degiştirme aşamasındayım,150 c kullandım kardeşimindi,titreşim var ancak uzun yolda oturaklı fazla yormuyor,şekil olarakta albenisi var ve uzun zamandır müşteri yapmış bi model,şimdi windy s e bir defa bindim ama sadece bindim sürmedim,çokta hoş motor ama uzun yolu nasıldır oturuş pozüsyonu bana yorucu olur gibi geliyo,titreşim olmadıgını sölüyolar bi el atın şu mevzuya arada kaldım...:cyclopsan

Arkadaşım uzun yolu bana sorun:)
İşimle evim arasında 238 km var. Windy S ile gidip geliyorum, sadece 100. km'de ihtiyaç molası veriyorum. oturuş pozisyonu spor, ellere yük binmiyor desem yalan olur ama sırt-bel ağrısı falan yapmıyor. Titreşim olmadığı konusu doğru, Bu da yorgunluk olmaması için yeterli bir sebep.:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 ----------

Daha dün arkadaşa KUBA150-9 motor aldık, 90km/h de titreşimden ayaklarımı uyuşturdu, ilk fırsatta kendi motoruma geçtim:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
260 km lik yol gidip geliyorum ben de ayda 1 ya da 2 ayda bir..3 saat 10 dk. sürüyor hemen hemen..sigara kullandığım için mutlaka 2 kez durma ihtiyacım oluyor..titreşim yok değil aslında..çünkü 90 km/sa uzun yolda gitmek için devir saati 8000 de oluyor sürekli..8000 devir demek mutlaka ki birazda titreşim demek...

yav ne diyorsun o laf attığınız motorun ibresi 140 benm arkadaşımda var 140 dayandı ibre bilmiyonuz laf atıyonuz bence o fiyata tipide gayet güzel

dscn0073t.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:32 ----------

Uploaded with ImageShack.us

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:35 ----------

dscn0065f.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:37 ----------

dscn0055.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:39 ----------

dscn0100j.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:41 ----------

dscn0076c.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:44 ----------

N103 Kaskıma N-Com+Bluetoolh kiti taktım:queen: Artık sadece Fotoğraf çekmek için duruyorum:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar