Kanuni Kanuni Windy S

iyi bişey olsa piyasada çok görürdük doğru değilmi.
piyasa ybr kaynıyo.
bendede var 2 tane çin birisi kanuni. keşke almasaydım diyorum ama yapcak bişey yok.
motor alacaklar gidin ikinciel marka alın pişman olmayın.
bıktım ya orası kırılır burası çatlar, :pr: zırıltı gelir nerden geldiği belli olmaz, masaj aleti gibi titrer,grenajlar dandirik zaten, tamircilerle ahbap olursun, kaç ustayla muhattap oldum. :pr: :pr: söylediklerim çin malları için.

iyi bişey olsa piyasada çok görürdük doğru değilmi.
piyasa ybr kaynıyo.
bendede var 2 tane çin birisi kanuni. keşke almasaydım diyorum ama yapcak bişey yok.
motor alacaklar gidin ikinciel marka alın pişman olmayın.
bıktım ya orası kırılır burası çatlar, :pr: zırıltı gelir nerden geldiği belli olmaz, masaj aleti gibi titrer,grenajlar dandirik zaten, tamircilerle ahbap olursun, kaç ustayla muhattap oldum. :pr: :pr: söylediklerim çin malları için.

aynen kardeşim sana katılıyorum bi hatadır mondial zat almıştım 2 mlyr masraf yaptım onun yüzünden kredi kartlarım tavan yaptı gitmediğim tamirci kalmadı her dakka bi yeri bozuluyodu sonunda sattımda kurtuldum tvs aldım ellerim artık yag olmuyo alcaksan marka alcan abi gerisi mondisiymiş kanunymiş hepsi dandik işe yaramaz can bu ya kendini bilmez bir cinliye teslim edilir mi?

bkmlarını dzgn yptım motormuda hr kllnmadım ark lar zrltı gelmior bnmkinden ama sznkni blmem bnm arkn ybr side dkuluo dmk ki kllancıdan kullancya fark var arklar bn 2009 model ybr yde bndm 95 i geçkio mtr ybr yide bzmslar bn mtrmdan memnunum diger çin mallarına göre en iiyisi bu....mondimiş zart zurt bnlar brakn alın kanuni bakın işinze

Son düzenleme:
benm aRKadas aLdı siyahından,HiÇ biR sorun ÇıKArmadı daha .ayRıca 2 kişi motor 140 ibRe var 140 ı da qöRüyoR.zaten ibReyi bozdu aRKAdas süpER bi makina ama tipten kaybediyo titreme filan da yok

bende de windy s var şu an 2500 km de allaha şükür bi sorun yaşamadım. isteyen istediğini desin umrumda değil açıkçası bende alırken çekinerek korkarak aldım ama hiçte korktuğum gibi olmadı aksine çok ama çok memnun kaldım verdiğim para az bile. 1400 peşin verdim 100x10 ay vade yaptırdımtabiri caizse eşşek gibi makine kullananlar bilir isteyen olursada ispatlarım 3 viteste 8500devirde 2 kişi çok rahat 100 ü görüyorum genelde bu kadar sıkıştırmam ama şehir içinde bazen gerekiyor. alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim ve diyeceğim tek laf şudur ki bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur bu her şeyde her markada geçerlidir arkadaşlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:56 PM ----------

buda benim kırmızı böcüküm şimdi lastik yazılarını da beyaz yaptım çok daha şeker oldu
DSC00237.JPG

windy s güzel motor alacak olan arkadaşlara tavsiyemdir

Son düzenleme:
çin malı motoru alıp üzerinde biraz degişiklik yapmak sonrada Türk malı gibi millete satmak bence hiç dogru değil.yapıyorsan kendin yap % 100 yerli varmı malesef.neden ? para yatırmak işlerine gelmiyor.al süsle üzerine bir dünya ötv+kdv sat güzelim yurdum insanına.haksızmıyım ama.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:21 AM ----------

benm aRKadas aLdı siyahından,HiÇ biR sorun ÇıKArmadı daha .ayRıca 2 kişi motor 140 ibRe var 140 ı da qöRüyoR.zaten ibReyi bozdu aRKAdas süpER bi makina ama tipten kaybediyo titreme filan da yok

benim arkadaşta bir çin malı scootor vardı 150 cc göstergede 140 yazıyordu 120 yapıyorum diyordu.o scootor la 100 km yaparken ben yanında arabayla 70 km hız yapıyordum.sonuç hayali göstergeler çin çin.:p

gördügünüze inanmayın :mrgreen: imitasyon onlarrr.test edip onayladık 20 km sapma oluyor garantisi var :p

bu motoru alalı 2 ay falan oldu gerek amortisörler gerekse titreşim konusunda çok rahat bunlara ilaveten motor çok pratik ybr kadar olamaz ama bu fiyata bu kalite bence çok mükemmel..

beyler bu motoru çok yerden yere vurmuşunuz bilende yazmış bilmeyende ben kullandım arkadaş bildiğimi söylerim kanuni nin bu güne kadar piyasaya çıkardığı en iyi motosiklettir ne racer ne eski windiy nede seyhanlar bu kadar titreşimsiz değildi bu motorda titreme zerre kadar bile yok tabiki bi honda yada yamaha kdar kaliteli değil ama bnce çok başarılı bir motor

bende ybr kullandım ama windy 2007 kullanıyorum şimdi ybr satıp aldım tabi ki yamaha gibi olamaz ama sonuçta kullandık biliyoruz..şahsen windy s bilmiyorum ama ben 2007 windy den memnunum 4000 Kmde ve hala saat gibi Allaha çok şükür..

:cat:
beyler bu motoru çok yerden yere vurmuşunuz bilende yazmış bilmeyende ben kullandım arkadaş bildiğimi söylerim kanuni nin bu güne kadar piyasaya çıkardığı en iyi motosiklettir ne racer ne eski windiy nede seyhanlar bu kadar titreşimsiz değildi bu motorda titreme zerre kadar bile yok tabiki bi honda yada yamaha kdar kaliteli değil ama bnce çok başarılı bir motor
:cat::cat::cat::cat:

Arkadaşlar, hepinize kazasız-belasız sürüşler dilerim.Ben siteye bugün kayıt oldum.2-3 günlük windy S sahibiyim.henüz motorum 18 km de, o yüzden yorum yapamıycam.
Teknisyenim ve sizlere yakın zamanda objektif olarak gözlemlerimi aktarmak istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar