Kanuni Kanuni Windy S

biraz araştırma yaparsan nasıl resim eklenecegini öğrenebilirsin ama biraz çabuk öğrende motosikleti görelim:)

evet kardeş bende sana soracaktım diyarbakırlı mısın diye yanlış anlarsın diye sormadım
:)

arkadaslar resım eklemeyıbılen yokmu bılen varsa anlatsın arkdasa:D

Akıdeşş imageshack denen siteye git köşesinde upload yaza.. yada gözat gibin bişiler yazar oraya tıkla resmin bulunduğu yeri gösterttir. sonrada kod la çıkceek.. 2. sıradaki kodu kopyala sonnada gel aha bura yapıştırıvee garee..

2500 e bn 1500 peşin verdim geri kalnı 100 ytl 10 ay ödcm

arklar hız olarakta cok memnunum seri bir motr bnce almak isteyenler alsın...

Son düzenleme:
Son düzenleme:
cihan 2121 ya 21 yaşındasın yada diyarbakırlısın demektir hele bi ehliyet sonrada windy s al görüşürüz bi iki tur verirsin:cherry:

cihan 2121 ya 21 yaşındasın yada diyarbakırlısın demektir hele bi ehliyet sonrada windy s al görüşürüz bi iki tur verirsin:cherry:

haklısın ya 21 yas yada diyarbakır ıkısınden bırı::)hayırlısıyla alayım bi tur veririm

2500 e bn 1500 peşin verdim geri kalnı 100 ytl 10 ay ödcm

arklar hız olarakta cok memnunum seri bir motr bnce almak isteyenler alsın...

arkadas bu sabah baktım kanuninin sayfasında 2778 ytl olmus windys:)

Son düzenleme:
cihan 2121 benim d.bakırdaki kanuni bayisiyle tanışıklıgım var alacak olursan istersen beraberce gideriz bence burada 2778 degildir ama aklında bulunsun motosikletlere bu aylarda zam yapılır :)

geçen yıl ben alacakken 11. ayda motosikletlere 250 ytl zam gelmişti alamadım diger yılın 3. ayında almıştım

kanuni wind s benc parasına göre alınacak tek motor. ybr 125 bana göre performansı zayıf ve fiatı pahalı 5 senedir aynı motoru kullanıyor hiç değişiklik yok tvs 150 bizzat denedim titreşim var ve pahalı honda cbf 150 titrşim sıfır ve torku yüksek ama fiatı pahalı kanuni winy s fiyatına göre alınır ve binilir 100 km hız yapsın yetmezmi hız limiti motorlarda 80 km türkiyede

sitye bktım evet 2778 olmus racers 3900 racer 3700 gibi bişi olmus

hız kusundada grüşümü paylasayım 4. viteste 105 yaptım 2 kişiydik yolda virajlıydı 5. vitese geçemedim daha motor yeni 400 km de zorlamak istemiorum

Son düzenleme:
Oncelikle herkese selamlar
ya ben bu motoru 1-2 aydır takip ediyorum köyde arkadaşmda var gezdm de mükemmel+mükemmel bi motor gerçekten burda bazılarının söylediğinin aksine süper bir motor kotu eleştrilenlere gerçekten bir tur gezmelerini öneririm.
Anlamadığım olay kanuni sanırım windy modelinin satısını durdurmuştu windy s leri satıyordu fakat suan sitesinde windy s yok ben bu motordan haziranda almayı düşünüyorum ne olacak?:silent:

Oncelikle herkese selamlar
ya ben bu motoru 1-2 aydır takip ediyorum köyde arkadaşmda var gezdm de mükemmel+mükemmel bi motor gerçekten burda bazılarının söylediğinin aksine süper bir motor kotu eleştrilenlere gerçekten bir tur gezmelerini öneririm.
Anlamadığım olay kanuni sanırım windy modelinin satısını durdurmuştu windy s leri satıyordu fakat suan sitesinde windy s yok ben bu motordan haziranda almayı düşünüyorum ne olacak?:silent:

bende windy s almaya karar verdim ama bu motoru seçene kadar bmw den hondadan yamahadan karar verme aşaması çok zamanımı aldı ama kısmet ne zamana ise o zaman alacam senin kafana takılan soru benimde kaama takılıyor müsait bi zaman servisin birine denk gelirsem girip iyice bi araştıracam alıcı gözüyle bakacam motora

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar