KANUNİ windy 125 mi ? MONDİAL 125 kt mi ? MONDİAL 150 kn mi ? ÇELİK runaway 125 mi ?

Arkadaslar önümüzde 4 aydan sonra bi motor alıcam allah nasip ederse ve bana uygun 4 model var (gerek fiyat gerekse zevkime uygun yani) bunların 1 tanesinden bi seçim yapıcam ama bir türlü karara varamadım acaba bunlardan hangisini alsam sorun yasamam ve daha iyi olur. Ayrıca fiyat olarakta, tarz olarakta bu 4 model assağı yukarı birbirinin aynı sizce hangisini almalıyım değerli fikirleriniz için şimdiden çok tesekkür ederim...:silent:

SİZDE BİLİYORUSNUZDUR AMA BEN YİNEDE HATIRLATİM BU KANUNİ WİNDY 125
i215791914_9418_4.jpg

BUDA MONDİAL 150 KN
i215771896_39569_4.jpg

BUDA MONDİAL 125 KT
i215757902_46705_4.jpg

BUDA ÇELİK RUNAWAY 125
i215771895_54440_4.jpg

kardeş kanuni windy yerli her ne kadar motorcular kanuni çin malı desede değil windy ve diğer modeller (atv modelleri hariç) istanbul tuzladaki motorsiklet üssünde yapılıyor.
kanunin avantajları parça sıkıntısı ve servis sıkıntısı (garantide) dahil çekmezsin. fiyat olarak da en uygunu kanuni. istersen yedek parça yönünden de araştır en bol ve diğerlerine göre en uygun fiyatlar kanuni yedek parçalarında.
inşallah alırsın ve görürsün garantide sistematik bi işleyiş var arızalı parçan tespit edilir servisin elinde yoksa maksimum iki günde gelir ve motoruna takılır.
kesinlikle parça gelecek diye beklemez ve mağdur olmasın.
ayrıca garanti süresinde kesinlikle işçilik ÖDEMEZSİN...
tercihini kanuniden yana yap kesinlikle yanılmayacaksın.
diğerlerini söylememe gerek yok çinden gelen motorlar hepsi birbirine benziyor.
kanuni bi markadır şu veya bu motor yazmaz üzerinde. deposunda dünyaca ünlü bi marka vardır. KANUNİ.

kalyoncumotor verdiğin bilgiler için çok tesekkürler dediklerinede kafama yattı bakalım diğer arkadaslar neler sölicek ...

yatmayacak bi durum yok zaten kardeş ben kanuni servisiyim. müşteri mağduriyeti bizde ve diğer kanuni servislerinde % 0 bi ihtimaldir.
bizde kısa sürede ve sonuç alıcı işlemler yapılır.
kanuni dediğim gibi bi marka hemde 25 milyon$ lık bi yatırımını motorsiklet üretmeye adamış 20 yıllık marka. diğerlerinin ne olacağını kimse bilemez.

:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent:

ARKADASLAR BASKA YARDIMCI OLUCAK KİMSE YOKMU :silent: :salut:

Son düzenleme:
arkadaşım kanuni den şaşma yeni çıkan fonlardan sonra çinlilerin hepsi piyasadan çekiliyor.kanuni ye çin diyenlere sorarım madem yerli motor üretmek o kadar kolay sadece montaj diyorlar o zaman diğerleri neden tm yapamıyor

Kanuni yaklaşık 2500 ytl. bence yamaha ybr125 al arkadaşım. Arasında fiyat farkı var biraz ama bir düşün derim. yamaha nere kanuni nere.

Mondial 150 KN

Kardeşim sırf seni yönlendirmek için üye oldum biraz zor olsada bak 4 motor vermişin bende verdiklerinini arasından iki motorda kararsız kalmıştım
Önce 125 KT ye yöneldim sonra 150 KN'de karar kıldım ve allah izin verirse alacam...Sana gelecek olursan 150 KN hariç diğer 3 motor da 125 cc sınıfında senin için performans önemli ise 150 KN al derim bende alacam,windy ve
nunavaw yakıt sarfiyatı nasıl bilmiyorum diğer iki mondial'de az yakıyo bence benim bi arkadaşımda da 150 KN var ve de memnun karar senin umarım senin için en iyi olan motoru alırsın...
İyi karar vermeler...

selam yaklaşık 2 senedir kullanıyorum windy'i, normal bakım kontrollerinin dışında motorcuya hiç işim düşmedi, ben gayet memnunum, artılarını sıralayacak olursam:
1- az yakıyor
2- diğerlerine göre ucuz
3- yedek parçası hem ucuz hem de bol
4- servis ağı geniş

söylediğin diğer modeller hakkında malesef hiçbir fikrim yok ama diğerleri zaten direk çin malı, kanuni en azından biraz dolaylı çin malı :mrgreen:

Titan

olacaksa titanın olsun dostum pişman olmazsın yakıt güven sürat aradığın her sey bunda uyarmadı deme

öneri olarak windy 125 derim hem performansı hemde yakıt sarfiyatı olarak çok güzel bir motor 150 kn güzel motor ama bildiğim kadarıyla çok titriyor çelik motor'a gelince boş zaten baştan elenecek bir motor hiçbirşeyi yok 125 kt desen o motoru adam edebilmek için modifiyesinin üstüne düşmek gerek buda sana baya pahalıya patlar geriye 150 kn ve windy 125 kalıyor mondial 150 cc olmasına rağmen windy ona karşıa rahat rahat kafa tutar hem rahat hem performanslı hem yakıt olarak az yakar hem titremez hemde sanmıyorum ki bir sorunu olacak sorunu olursa tamir ve bakım olarak en büyük şansı kanuni'de elde edersin sana önerim kanuni windy 125cc

kardeş kanuni model çin malı motosiklet sadece montajını türkiyede yapıyolar sadece malzemeler dışardan geliyolar çin malı motorlarda 4 tane kalite üretim şekli var parna göre kaliteli ürün yapıyolar bunların birinci sınıf malzeme kullananı ise kanuni seçim gene senin tabi

öncelikle mrb bende bu konuda bayağı bi arastırma yapmıstım çelikte abs var baska bişey yok biraz titreme var windynin yenisi çıktı windys bi ona bak siyahsı güzel duruoyor birde feyizoğlunda keeway speed 150 var fiyatıı 2400 sanırsam kendi sitesinde 3.000 diyor ama zannetmiyorum keewayı beğenmezzen windy al derim ama bayilerde windy varmıdır bilmem windy s çıktıktan sonra windy getirmiyorlar kt sağlam motor ama windy sportif duruyor

HERŞEY ÇİNDE ÜRETİLİYORR YAMAHADA HONDA DA O DEDİKLERİNİZ ESKİDEN MİŞ SİZİN KANUNİ BU ARADA KAPINDAN İÇERİ SOKMA BERBAT BİR MOTOR MARKASI VE MOTORLARDA BERBAT DAHA YENİYKEN DÖKÜLMEYE BAŞLIYOR aralarında MONDİAL 150 KN Yİ ÖNERİRRİM UÇUYOR YETERKİ UZAT 1 . VİTESLE 50 GÖRDÜM DAHA BUNUN 2 Sİ 3 Ü 4 Ü 5 İ VAR DÜŞÜN ART:queen:IKK

ama kardeş şöylede bir durum var motor seçmekte zorlanıyorsun demek maddi durumun iyi çünkü kafanda sabir bişey yok eğer motoru gerçekten sevdiğin için alıyorsan ee paranda var ne uğğraşıyorsun windy'le 150kn'yle 125mt'yle git rx al apache al ybr al motormu yok bilader

kardeşim kanuni windys 125 i öneririm ben bi kaç tane gördüm taş gibi duruyor ayrıca türkiyede üretildiğini duymuştum ne derece doğru bilmiyorum ben 2 yıldır kanuni kullanıyorum üstelik tigrina 100 her tarafı plastik ama tamirciye doğru dürüst gitmemişimdir servise bile çok az gitti nerdeyse bakımları gereğinin %20 sini görüyor ama hala taş gibi vede hala çok zevkli bir sürüş veriyor tabii 100 cc ile yetinmesini bilenler için ( benim hedefimdeki motor freedom 200 yazın inş.. alıcam

al birini vur ötekine

çelik kullandım güzel seri ve hızlı ama vibrasyon son gazda çok fazla mondial desen elektrik çarpar gibi titriyo ama süper çekişi var ben olsam windy alırdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar