Kanuni Windy 125 Aldım

Sonunda motoruma kavuştum,uzun süren araştırmalarım sonucunda Kanuni Windy 125 aldım.Aslında Yamaha YBR 125 alıcaktım ama param yetmedi,bunu plaka ruhsat dahil 2500 YTL'e aldım,Yamaha ile aralarında yaklaşık 700 YTL fark var onun için Kanuni'yi seçtim.Zaten tip olarak da bence YBR'den iyi.İnşallah iyi bir seçim yapmışımdır.Bu motor hakkında yorumlarımı en kısa zamanda yazarım buraya.Bu motoru almak isteyen arkadaşlar için iyi olur.

windy1258da.jpg

Teknik Özellikler :

Motor : Tek Silindir, 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 124 cm3
Maksimum Güç : 10,88HP / 8500rpm
Soğutma : Hava Soğutmalı
Çalıştırma : Pedal ve Elektrikli
Ön Fren : Disk
Arka Fren : Tambur
Yakıt Tankı Kapasitesi : 16 lt.
Ön Lastik : 1,6-18"
Arka Lastik : 1,85-18"
Boyutları (mm) : 2075x725x1145
Ağırlığı : 120kg
Renk seçenekleri : Kırmızı / Mavi / Siyah

hayırlı ugurlu olsun kardes allah kaza bela gostermesın darısı basımıza

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız sorunsuz güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:
işallah daha iyilerinide alırsın,keşke ybr alabilseydin:pale:

hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle:rendeer:

kardeş hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir seçim yapmışsın.seyhan 125t den sonraki en rahat motoru almışsın iyi günlerde kullanman dileğiyle.

Kardeş hayırlı uğurlu olsun Güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah:)

Hala motorun ruhsatını çıkaramadım,motorun TİP-ONAY belgesini çıkarmamış herhalde Kanuni,iki gündür Kanuni yetkilileriyle görüşüyorum,hepsi topu birbirlerine atıyorlar,Kanuni'nin ne kadar küçük bir firma olduğunu anladım,müşteri ilişkileri sıfır,kimse ilgilenmiyor,ilerde birgün motorumu yenilersem alcağım markanın Kanuni olmuyacağı kesin.Türk markası diye,adamlara destek verelim diye Kanuni alıyoruz,adamlar ağzımızdan getiriyorlar.

@Osak

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler. Tip-Onay belgesi olmadan nasıl satmaya kalkmışlar motoru anlamadım. Komik bu adamlar sadece komik. Çaresiz alıyoruz işte. Neyse inşallah bugün çıkarda haftasonu binersin gönlünce.

Bir haftadır ruhsat çıkarmakla uğraşıyorum.Trafikteki adam tip-onay belgesi olmadan tescil yapmam diyor,arıyorum Kanuni'yi,adamlar yerli motor olduğu için o belgeye gerek yok diyorlar.Adamlara dert anlatamıyorsun.Kanuni'den birşey almadan önce iki kez düşünün derim.

Hayırlı olsun, Ybr'nin görünüşü bencedaha güzel ama sen öyle diyorsan doğrudur.:wiinkk:

Kardes Hayirli Olsun....keske Kanuni Ile Ilgili Bizlere Bi Danissaydin..kanuni Bitmis Kardes Akillari Fikirleri Musterinin Cebindeki Parayi Alana Kadar..sonra Sifir Ya Koca Bi Sifir ...insallah Kazasiz Belasiz Binersin Kardes..yolun Ve Farin Acik Olsun..

ben de ybr alamayip sonunda windy olmasa da motomax Keeway Speed 150 alıcam(o da aynen ybr kopyası), bu gibi dertlerin başıma açılmasından korkuyorum.

acaba daha fazla taksit ödemeyi goze alip bi ybr alsam daha fakir ama kafam daha rahat mı dolaşsam?

hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin bence güzel bi motor hayırlısı olsun:)

:cat: hayırlı olsun bende bu windy 125 den almayı düsünüyorum bakalım kısmetsede olucak kullandığın süre boyunca hosuna gitmeyen durumlar olursa bizle paylasırmısın hee bu arada güle güle kullan umarım istediğin gibi bir motordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar