Kanuni Vs Kymco

Vallaha kasti değil ya.:):p

Daha öncedemi yaptım.:):queen::pr::):p

daha önce de oldu ama canın sağolsun :cherry:
ben de kymco alsın dedim zaten farklı demedim. çin çan çon da işte sıfır diye 10-20bin km işini görsün arkadaşın diye demiştim

arkadaş şimdi Adana da o yüzden kymconun bayii yok ikinci elide az Adana da bi de alternatif olsun diye yazdık çinlileri. :cat:

Ozaman doğrudur.:) Kanunide götürür canım birşey demiyoruz onun iyiliği iç.in hani.:)

Yahu bir motosikleti alsam sitenin üstünden yük kalkacak.:):bounce:

Göksel kardeş verdiğin adreste 2000lira yazıyor.benim alacağımda ruhsatıyla1700e falan gelecek.şimdi iyice kafam karıştı.birde 2 sene biner demişsin.ben hiçmotor değiştirmeyi düşünmüyorum5 sene falan binmeyi planlıyordum.çok mu hayalci davranmışım:pale:

herkes 2 seneye kadar motorunu mutlaka değiştirir eğer yaşın 30 un altındaysa. ben de değiştirmem diyordum değiştirdim. nefis bu hep daha yükseklere bakıyoruz. hele motosiklet olunca daha beter. arabadan kötü bir hastalık

5 sene kullanda kaç km yapıcaksın yani bence biraz zor tabi motoruma bakarım dersen ayrı.Bu motorların yedek parçaları çok ucuz.Yani en kötü ihtimalle 3 sene sonra baştan motoru yenilersin geçen gün bakıyordum scooter modellerinde motoru baştan aşağı 800-900liraya yeniliyorlar.

Aslında uzun ömürlük lıcam diyorsun paraya kıy biraz daha iyi birşey al kanunide götürür ama seni yorar bakımı vs. yani al kymcoyu kullan 5 sene.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğer ikisi arasında kararsız kaldıysan...düşünmeden kymco :rendeer: senelerce binersin..:cat:

Kymco ve Kanuniyi karşılaştırmakta bayağ uğraş ister..

AUDI ve Tofaş'ı kıyaslamak gibi bişey.. :mrgreen:

!

slm beyler bende bs 100 var memnunum sadece önü biraz hafif yakıtta süper 110 a kadar çıkıyorum hızda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar