Kanuni ve Hyosung belli oldu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bune ya böyle habermi olur biri aldık diyo biri vermedik diyo iki arda bi derede gitti hyosung valla düşünüyodum ama vazgeçtim
,

s&t bayısı olarak olarak size soylıyım s&t kanunı olarak alındı kesın.hyo mujdelı haber baslıgında detaylı yazılarım var. ayrıca bu gun s&t bayısı olarak sıparıslerımızı gectık.

Arkadaşlar hyosung almayı düşünen insanlara yazık en büyük darbeyi konuya hakim olmadan yorum yapan arkadaşlar vurdu zaten hyosung markasına

1- s&t kanuni diye gelme sebebi sadece hyosung adının 2015 yılına kadar global motor tarafından kullanılma ve satılma hakkı olması zaten.
2- yasal olarak bu engeli bulunan kanunide bana şu isimde motor gönder satayım dedi isteyen gider ordan alır ama bir vidanın üzerinde bile hyosung yazamaz.
3- ne olursa olsun şu dakika global motor getirmeyi bıraksa bile yasal olarak 10 yılı tamamlayana kadar servis ve yedek parça hizmetini vermek durumunda
4- anlayacağınız çinlilerin aynı modeli başka adlarla getirmesi gibi bir olay bu yeter markayı iyice sıkıntıya soktuk

saygıyla.......

Arkadaşlar hyosung almayı düşünen insanlara yazık en büyük darbeyi konuya hakim olmadan yorum yapan arkadaşlar vurdu zaten hyosung markasına

1- s&t kanuni diye gelme sebebi sadece hyosung adının 2015 yılına kadar global motor tarafından kullanılma ve satılma hakkı olması zaten.
2- yasal olarak bu engeli bulunan kanunide bana şu isimde motor gönder satayım dedi isteyen gider ordan alır ama bir vidanın üzerinde bile hyosung yazamaz.
3- ne olursa olsun şu dakika global motor getirmeyi bıraksa bile yasal olarak 10 yılı tamamlayana kadar servis ve yedek parça hizmetini vermek durumunda
4- anlayacağınız çinlilerin aynı modeli başka adlarla getirmesi gibi bir olay bu yeter markayı iyice sıkıntıya soktuk

saygıyla.......

mantıklı ve akla yatakın yorum. kısa ve ozet. tebrıkler

Kanuni mi? Bu bir kabus olmalı, bütün marka imajımız yerle bir olur, umarım gerçekleşmez, Hyosung bir markadır böyle bişeyi nasıl kabul etmişler! Kanuni'nin hali ülkemizde ne ki? Nasıl güven duyarlar, kendi kendilerini bitirecekler...

ben şimdi ikinci el gt250 almak istiyom ama neyapsam acaba fuarda fiyatlar düşer mi cıkar mı bukanuni işi iyimi kötümü çözemedim

renault,toyota,hyundai,fiat,ford( kamyon-mınıbus),honda otomobıl, aklıma gelenler, bunlarda yerlıyız derler kabul gorur. burda bir haber vereyim size
KANUNI COK YAKINDA ( SURE SORMAYIN ) TICARI ARAC ÜRETİMİ PLANLIYOR,ÇALIŞMALARI DEVAM EDER.
tamamen yerli bir firmanızda bu olmasın dersenız saygıyla karsılarım.

kanunı 3 yıl sonra yerlı uretımıdır demesını nıye kabullenmıyorsunuz. ki yerli üretimde planlıyor. geçiş süreci bitince.

tum sektorlere bır bakın.hyo baslıklarında yazılanları bır okuyun.

Son düzenleme:
renault,toyota,hyundai,fiat,ford( kamyon-mınıbus),honda otomobıl, aklıma gelenler, bunlarda yerlıyız derler kabul gorur. burda bir haber vereyim size
KANUNI COK YAKINDA ( SURE SORMAYIN ) TICARI ARAC ÜRETİMİ PLANLIYOR,ÇALIŞMALARI DEVAM EDER.
tamamen yerli bir firmanızda bu olmasın dersenız saygıyla karsılarım.

kanunı 3 yıl sonra yerlı uretımıdır demesını nıye kabullenmıyorsunuz. ki yerli üretimde planlıyor. geçiş süreci bitince.

tum sektorlere bır bakın.hyo baslıklarında yazılanları bır okuyun.

evet bende bu olayı duymustum:bounce:

tamam işte bu benim açımdan iyi oldu sayılır,kanununin bayilgini alırsam şayet iki servsi bierden almış olurum eskisine göre.
şu işi bi başarabilsem varya mt deki tüm motorcuların yollarını kendime çeviricem servis ve satış açısından gelen olurmu acaba burdan.:pale:

bende hyosung gt 250 r alıcam..sen bayilik al senden alalım..sende bişeyler yapcan artık :queen:

yaw şimdi benim anladığım hyosunga bişe olmicak, aynı modeli kanuni baska bi marka altında getircek ve rekabet olucak demi?? kia & hyundai gibi ve bu durumda hyosung & global motor işine normal olarak dewam edicek..

yaw şimdi benim anladığım hyosunga bişe olmicak, aynı modeli kanuni baska bi marka altında getircek ve rekabet olucak demi?? kia & hyundai gibi ve bu durumda hyosung & global motor işine normal olarak dewam edicek..

hr sey olabılır.ama degısmeyen tek sey hyo-st kanunı kullanıcıları daha ıyı hızmet alacak.

evet bende bu olayı duymustum:bounce:

sımdıde ıcınden bırı solemıs olsun..

sen kanuni bayisiydin dimi :bounce:

evet kanunı + ST KANUNI bayısıyım.

fiyat konusu ne olacak acaba fiyatlarda oynama olacakmıı ???

fıyatları bu formda hyo kullanıcılarına mujdelı habet baslıgın 1 hafta onceydı sanırım yayınladım. dusme yok. aynı model + enjeksıyonlu modeller gelecek.

bu kadar zamandır bayıyım dusus gormedım bayıler ozel ındırım yaparsa o baska. kuralkan yayınladıgı fıyatı yıl ıcınde yada mevsıme gore degısmıyor.

cihan'a

bayilik için başvur. şansını dene. ama st kanunı bayılıkte cok secıcı bılgın olsun. hayırlıysa olsun. bol şans ve başarılar dilerim.

Son düzenleme:
en sonunda hyosung u bana aldırcaksınız. S&T_RoLa adı altında satışa çıkartıcam :D

en sonunda hyosung u bana aldırcaksınız. S&T_RoLa adı altında satışa çıkartıcam :D

zevk sızın tercıh sızın.. bıraz bekleyın verılecek onlıne hızmetlerde acılsın farkı goreceksınız. kanunı bayısı olarak almanız tercıhınız ısıme gelır ama renkler ve zevkler tartısılmaz. alım konusuna fıkır yurtmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar