Superzzt ve TuğrulÖzbek arkadaşlar.
Öncelikle Kanuni,Mondial,Yamaha vb. hiçbir markanın kesinlikle bayisi servisi falan değilim.
Sizin formlardaki bütün mesajlarınıza baktım.Genelde hep Kanuni,Mondial gibi markaları karalama kampanyası gibi yazılar yazmışsınız.Çamur at izi kalsın mantığı asla biz müşterileri yönlendiremez.
Ben yazılarımda sadece Kanuni Mondial değil Honda gibi markalarıda savunuyorum. Aslında ben kaliteyi, satış sonrası hizmetleri savunuyorum.
Ben asla senin bahsettiğin gibi KYMCO yu kötülemiyorum. KYMCO kaliteli ürünler yapıyor.Ama Honda gibi Kanuni gibi yedek parça ve servis hizmetleri geniş kapsamlı değil ve Türkiye İstabul'dan ibaret değil. Ben yanlızca bunu belirmek istedim.
Kanuni nin toplam yaptığı 25 milyon dolarlık yatımın az oluğunu yazmışsın .Size soruyorum Türkiye'de bütün dev markalar dahil hangi marka bu kadar büyük bir yatırım yapmış. Ben televizyonda gördüm motosiklet üssü ifadesini çok haklı buldum.
Ben bu konuya meyve veren ağaç çok taşlanır diyorum.
Çin malı meselesine gelince;bütün markalar tedarikçi kullanıyor. Bu tüm Japon,İtalyan,Alman vb. ülkeler içinde geçerli.
Kanuni,Honda dan Yamaha dan daha kaliteli demiyorum. Ama fiyat+kalite+satış sonrası hizmerler kombinasyonunda değerlendirdiğim zaman en iyi Kanuni ve Honda olduğu görüşündeyim. Tabi senin görüşünede saygı duyarım.
Kanuni Türkiye'ye sektörün en büyük yatırımını yapmış bence bu durumda yerli üreticilere haksız yere köstek değil destek çıkmak gerekir.
Sizi suçlar gibi konuşmak istemiyorum.Ama sizde lütfen daha samimi yazın.
Saygılar sunar iyi çalışmalar dilerim.