Kanuni TigerS 250'a otomatik şanzıman takılır mı?

Merhaba arkadaşlar.

Kanuni TigerS 250 almayı düşünüyorumda otomatik şanzıman takılırsa. Takılır mı bunlara otomatik şanzıman?

İyi geceler.

O dediğini bilmiyorum. Kanuni TigerS 250 hoşuma gidiyor benim. Takılabilir mi yani?

Emin misin takılmayacağına. Peki o tip otomatik vitesli motor yok heralde kanuni de değil mi? Scooter var sanırım. 5 senelik A2 ehliyetim var ancak çok iyi sürdüğüm söylenemez. Bir tek peugeot 103 sürdüm bu zamana kadar o da evlere servise giderken sürecek kimse olmayınca mecbur ben sürüyordum. :) Kötü bir seçim mi olur büyük motor almak acaba? O tip bir motosiklet alıp yanına sepet takmayı düşünüyordum.

Bu arada irc dediğin yer neresi. Öylesine üye oldum ben bu isimle, genelde adımı kullanırdım da isim olarak o kullanıldığı için böyle oldu.

Lucasında dediği gibi dorado marka motosikletlerde senin dediğin gibi otomatik vitesli chooper modelleri var :p
Birazdan arkadaşlar gerekli linkleri koyar sanırım buraya

Benim niyetim bir süre yanına sepet takıp kullanmak, sonra ilerde alışınca sepeti çıkarıp kendimde sürerim diye düşünüyordum. O linkteki motorun yanına sepet takılacağını sanmıyorum hem takılsa bile bizim buralar yokuş olduğundan 100 cc'lik motorun çok yeterli olacağını sanmıyorum sepetle birlikte.

Aslında Kanuni TigerS 250'e otomatik şanzıman takılıp takılmayacağı konusunda kesin birşey söyleyebilen olursa memnun olurum. Bu motor benim daha çok hoşuma gidiyor.

Uğraşmaya değmez hem olsa bile uydurma olacağı için devamlı arızalanır...

bende 250s var niye gerek duyuyorsun otamatık takmaya videsi kayed rahat zaden olmazkı takmaya kalksan orjınallıgını bozarsın gende sen arasdır bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar