Kanuni tiger yüksek rolanti sorunu

Sevgili kanuni tiger kullanıcılarıYine yeni yeniden engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.Benim tiger Isındığında rölanti devrini yükseltiyor Acaba telmi takılı kalıyor dedim.Yağladim takdim yine aynı ve telin takılı olduğu Karbüratör Üzerindeki tambura baktım oda rolanti pozisyonunda bir fikri olan varmi

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
scooter lerde otomatik jikle var... motor ilk çalıştıgında devri yüksek tutup motor ısınınca normal rölantiye düşürüyor..
bu düzenek tiger da olmadıgı için o işi sen yapacaksın...
benim racer200 de aynı durumda idi...
rölantiyi motor ısındıgı zaman ayarla...
ilk çalıştırdıgında da motor ısınana kadar hafif hafif gaz ver...

Sevgili kanuni tiger kullanıcılarıYine yeni yeniden engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.Benim tiger Isındığında rölanti devrini yükseltiyor Acaba telmi takılı kalıyor dedim.Yağladim takdim yine aynı ve telin takılı olduğu Karbüratör Üzerindeki tambura baktım oda rolanti pozisyonunda bir fikri olan varmi
aynı sorun bendede var yüksek rolanti.. bazen kendi kendine düşüyor çıkıyor..çözemedim daha bende o sorunu....

karbüratör temizliği yapmalısınız. 2. olarakda karbüratör manifoldunu hava filtresinden gelen manifoldu değiştiriniz.

direk çözüm dostum karbüratörü değiştir manifoltları değiştir bi de ince ayar olay bitsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar