Duyumlarım Tiger kadro ile dizel motosiklet üzerinde çalıştıkları 
Arkadaşlar sakın ama sakın kanuni tiger almak gibi bir hata yapmayın. Üç ay kadar önce o km tiger s aldım. Aldığıma alacağıma pişman oldum. Sıralıyorum arkadaşlar. 1. Eksos arızalı çıktı çifti değişti 2. sinyallere kumanda eden alet bozuldu değişti 3. Amortisör fabrikasyon hatalı çıktı oda üç gün önce değişti. 4. Benzin deposu benzin kaçırmaya başladı (alttan) 5. Sol taraftaki nikelajlı kapağın nikalajı attı değişti. 6. Bazen depo kapağından benzin terleme yapıyor. 6. Deponun içinde hafif oksitlenmeler görülüyor. 7. Gece ışıkları kesinlikle çok yetersiz asla gece uzun yol gidemezsiniz. Ben yarım saatlik yolu zor tamamladım. Yukarıdaki parçaları değişti değişti yazdım ama o kadar kolay değişmedi. Kuralkanı en az 20 kere aradım ne meiller attım dikkate alınıp ilgilenilmedi. İnanması zor ama motora iki kişi binince kasislerde arka teker çamurluğa sürtüyor. Servis arızasını tespit etiği halde siparişi bir haftada veriyor. Motor asla uzun yola gidecek bir güven vermiyor. Düşünsenize uzun bir tura çıktınız depo delindi. Yaşadığım faciaları buraya sığdırmak inanın mümkün değil. Sakın sakın bu motordan uzak durun. Bikere 0 km alacakların hepsinin amortisörü değişmesi gerekecek çünki amortisör olması gerekenden kısa. Ama bunu sorunu ben kendim bulmak zorunda bırakıldım. En üst düzey yöneticisine kadar aradım aynı zamanda hemşerimdir. Son zamanlarda bana cevap bile vermedi. Almadan öncede danışmıştım kendisine al hemşerim sonuna kadar arkasındayız biz demişti. Ama muhatap bile olmadı. Motora ayıracak fazla vaktim olmadığı için sorunsuz olsun dedim 0 km olsun dedim ama şimdi işi gücü bıraktım motor peşinde geziyorum. Birazda benim gibi biraz titizseniz helal paranızı bu zımbırtıya sakın vermeyin. Sorusu olan irtibata geçebilir [email protected]
İllada alacaksanız ikiye ikibuçuğa ikinci el alıp hevesinizi alın. Hiç olmazsa benim gibi toplamda 6 bin ytl ye maledipte içiniz yanmasın 4400 motora verdim çantası demiri camı şusu busu 1500 ytl verip en iyisinden taktırdım ama söksen kimin ne işine yarar... Sakın arkadaşlar sakın... Hele hele sıfır km sakın sakın sakın...
arkadasimda var tam olarak nasil bir motor oldugunu bilmiyorum ama soguk havalarda calisma problemi oldugunu söylüyorarkadaslar yukarıdakı o kadar arıza yaptı dıyen arkadas yalan soyluyor butun forumları takıp edın aynı yazıyı koyalamıs yapıstırmıs sız bana sorun tıgerı hala kullanıyorum emın olun tas gıbı makına yazdıgı onca arızayı ben hıc kımseden duymadım tigerın 10 numara krom paslanmaz eksozlarınabıle laf etmıs hepsı yalan 1500 ytl aksesuarına verdım dıyor sızce tıgerın butun aksesuarları 1500 lıra tutarmı en fazla 400 felan tutar sankı adam honda vt 750 yı modıfıye edıyo 1500 lıra yazmıs kesınlıkle karalama yapıyo hıcbı kullanıcıdan bu sekılde bı dert yanma ben duymadım bı onamı denk gelmıs karburator sorunlu dıye duydum dıye bı arkadas yazmıs oda yanlıs bı duyum arkadaslar tigerın karburatorum japondur ustundede yazar fıyatı 500 ytl dır gercekten sorunsuz bı karburator arıza verıcek yerlerı yazım sıze ılk olarak aldınız zaman akusunu degıstırın cunku tıgerın butun sıstem akuye baglı yuzden saglam guzel bı aku takın ondan mıllet hep akuden arıza verıyo dıyor cın malı aku takmayın baska bı sorun beklemeyın kolay kolay vermez versede elektırıkten veırı ama motor kısmı gerckten cok saglam burdan arıza hıc beklemeyın...
merabalar arkadaşlar 3 ay önce kanuni seyhan aldım 250cc
cok fazla sorun yasadım ama bugünki kadar degildi benzin depomda çatlak varönerilerinizi bekliyorumm
MERHABA BEN İZMİRDEN MURAT 2006 YILINDAN BU YANA KADAR SORUNSUZ VE HAYRANLIKLLA KULLANDIGIM BAL KIZIM OLAN TİGER DAN BENDE ÇOK MEMNUNUM.SENINDE YAZMIS OLDUGUN GIBI OLCAN 138 BU MAKINA KULLANICISINA HER DUYGUYU YASABILECEK KAPASITEYE SAHIP.YOLA CIKIN SAGDAN TIN TIN GIDIN KEYIF CATIN YANINIZDAN SIZI KIZDIRACAK BIRIMI GECTI GAZ KOLUNU CEVIRIN HIC SIZI YORMADAN AYNEN ENSESINDESIN VIRAJ VE YOLDAKI DENGESI MUTHIŞ.BEN ESIMLE 2007 AGUSTOS AYINDA İZMİRDEN-USAK-MUGLA-BODRUM-FETHIYE-MARMARIS-DALAMAN-ANTALYA-DENIZLI-KONYA-İSTANBUL TURUNA CIKTIM VE ZAMAN ZAMAN SURATTE YAPTIGIM OLDU FAKAT ORTALAMA HIZIM 90KM IDI.INAN SORUNSUZ BIR YOLCULUK YAPTIK.VE YAKIT TUKETIMIDE SOYLE OLDU ORTALAMA BIR DEPO ILE 690KMİLE 725KM YOL YAPTIK.ŞİMDİ AELİMDE FIRSAT OLSA TEKRAR TURA CIKMAKTAN HIC CEKINMEM.EVET BIR SORUNU VAR ODA VİBRASYON AMA BENCE ESKILERIN BIR LAFI VAR VE HERKES BILIR O KADAR KUSUR KADI KIZINDADA BULUNUR.HANGI MARKANIN BU TUR MAKINASI BIR MOTORDA HEM RAHATLIK HEM SURAT VE EN ONEMLISI ALTINDAKI MAKINA ILE AYNI 125 YBR GIBI DENGELİ OYNAMANI SAGLIYA BILIYORKI BENI OKADAR GUZELLIGINDEN SONRA UFAK TITRESIMI RAHATSIZ ETMIYOR.TAM AKSINE ALTIMDAKI MAKINANIN ICINDE BIR CANAVAR VARMISCASINA KUKREYIP TITRETMESI HOSUMA GIDIYOR.ŞİMDİ BEBEĞİM OLDUĞU İÇİN SATIYORUM .İSTEMEDENDE OLSA.MAKINAMI www.sahibinden.com da ilan numarası 9463626 göre bilirsiniz.
tiger 250 bendede var çalışmama problemi var nasıl halledebiliriz konjektör degiştigi halde akü şarj etmiyor marşa basıyorum tık yok buna benzer problem yaşayan varsa lütfen yardım