Amma çok bayi varmış forumda yaw
Kanuni Tiger'i beğenmeyebilirsin, başka kullanıcıların yaşamadığı bazı talihsizlikleri sadece sen yaşamış da olabilirsin.
Bir önceki yazında belirttiğin gibi Kuralkan'ı dindar görüp gıcık bile alabilirsin ama bu markayı ve modeli seven,kullanan, kişileri de bayii diye niteleyemezsin.
Elbet her marka ve modelin kendine göre artısı ve eksisi vardır.
:mrgreen:yaw kardeşim bırakın dalga dulgayı 250 ccde tiger ı geçebilecek çinli menşei li başka bir motor varmı onu söyleyin yahu
Boşver Burak ya.Adam kalkmış bende hem Tiger,hemde Racer var diyor.1)Birinden memnun değildin diğerini niye aldın.2)oğru düzgün kullanıp motorundan memnun olan herkez bayimidir.3)Bayi olsam senin ve buradaki muhabbetin bana ne faydası olabilir. 4)Ben senin yaşın ve bundan sonra hasbel kader kullanacağın motor toplamından daha fazla motora binmişimdir.Başka motorumda var üstelik ayaklarım yere basmadan tek tekere kalkabiliyor.(avatardaki fotoğrafa atıf yapılmıştır.)
atıf yapılmıştır.)
Arkadaşlar daha büyük bir motora terfi ettiğim için(suzuki İntruder 600) bu gün itibarı ile Tiger'ımı satıyorum.Ancak bu forumu sonuna kadar takip edip yardım isteyen arkadaşlara elimden gelen desteği vermye çalışacağım.Suzuki,görünüşü ve torku ile kesinlikle göz dolduran ve keyif veren bir makine ama viraj ve denge konularında Tiger'dan daha iyi değil(uzun maşa nedeni ile olsa gerek) ve kontrolü daha zor.Siz genede motorunuzun değerini bilin.