Diğer forumları geziyorum ve çok sayıda kararsız arkadaş olduğunu görüyorum.Herkesin tercihlerinde belirleyici bir özellik var kimi 2 silindir,tek silindir ayrımında ,kimi hava ve su soğutmayı tartışıyor.Ancak kullanım keyfi ,denge ve motor ile oluşan uyum hakkında yazılan yorumlar 9-10 adet.Sadece motorun üzerine oturup tartan adamlar kullanımı hakkında fikir beyan ediyor.Motorsiklet sadece motorundan ibaret değildir arkadaşlar.250 cc sınıfındaki motorların beygir güçleri ve torkları birbirine oldukça yakın performansları da birbirine benziyor,seçimlerde belirleyici faktörler biraz daha farklı olmalı bence
250cc motorlarin performanslari birbirlerine cok yakin. aralarinda stil, sogutma, tek cift silindir ve olsa olasa iki üc beygir fark ediyor. bende Raptor, Tiger, MCT lere baktim, inceledim, forumlari karistirdim.....
Raptor un görüntüsü bir harika! fakat cok asagida, arabalarin arasina ufacik kaliyorsun ve arabalarin üstünden bakamiyorsun, Su sogutmasi dertli, ariza yapiyor. yedek parcada cok büyük bir sorunu yok fakat RAHAT bulunuyor da deyil, bu da eksi not.
MCT..... fazla ilgilenmedim dogrusu, Raptorun yaninda bir hayli uyduruk kaliyor
TIGER in Raptora avantaji: yüksek oturma, bacaklar Raptordaki kadar kirmak zorunda deyilsin, Su sogutmasi bozulamaz cünkü YOK, tekerleri daha büyük, yedek parcasi türkiyenin her yerinde rahatca temin ediliyor....
Titresim Raptora nazaran 100 km de biraz daha fazla, ayak marsi yok, yol tutusu, yolculuk konforunda fazla bir fark yok....
Tek/cift silinir ????? bilemiyecegim.... birileri fark etmeeez der, diyeri TEK daha az yakar der, diyeri cift daha güclü der, baska biriside TEK in daha az agriza yaptigini anlatir...