hacı bende geçen ağustos ta aldım 2005 modeli hergün işe gidip geliyorum (40km) arkadaşla beraber gayet iyi bence ort. 4lt yakıy 100 km de ben aldığımda 37000 civarıydı bi 8000 de ben yaptım bi kere saplama kırdı okadar. uzunyoluda fena değil gibi yine artçı eşyalar falan tahminen 350kg ağırlıkla sabit 120 ile 1,30 saat durmadan yol aldım banamısın demedi ve 4,5 lt yaktı. diğerlerini bilmem ama ben şahsen memnunum
alırkende sağına soluna bak kazalımı değilmi diye, zincir setini, dişlilerini, lastiklerini, bi tur at viteslerde sıkıntı varmı bkendiliğinden bolşa düşüyomu, rölantide motoru dinle şangırtı sesleri geliyomu, elktrik aksamında bi arıza varmı okadar zaten çokta bariz bişi yoksa elle tutulur bişi göremezsin
aldıktan sonra adama özellikle sor " hacı satın aldım artık varsa bişiyi bunun kronik söylede hazırlıksız yakalanmayayım dersin"
tigerdan bu kadarını söyleyebilirim diğer modelleri tanımam kullanmadım kullanan tanıdığımda yok malesef![]()
hayde kolaygelsin :cat:
:cat:..........bende memnunumm tiğerden hem hesaplı hemde büyük duruyor hemde heybetlii asvaltda güzel toprak yollarda da enduroyu aratmıyor)
:cat:..........
yok vazgeçtim ondan kle 500 türü endurolara geçmek istiyorum:
Fakat gv 250 ye transfer olmaya çalıyorsun.:![]()
valla dostum tiger In güzel.Almamiş olsaydım pazarlık yapardık.Takas düşünürsenyok vazgeçtim ondan kle 500 türü endurolara geçmek istiyorum
gvyi bir arkadaş demişti o dönem ona bakmıştım
ama son kararım kle![]()
![]()
valla dostum tiger In güzel.Almamiş olsaydım pazarlık yapardık.Takas düşünürsen![]()
tigercı kardeşlerim, abilerim benim motorun debriaj balatalarını ve saclarını değiştirmeyi planıyorum ve kanunide bu parçalar piyasaya göre pahalı haliyledaha önce değiştireniniz vardır ne önerirsiniz piyasadan mı kullanayım yoksa kanuniden mi alayım...
tigercı kardeşlerim, abilerim benim motorun debriaj balatalarını ve saclarını değiştirmeyi planıyorum ve kanunide bu parçalar piyasaya göre pahalı haliyledaha önce değiştireniniz vardır ne önerirsiniz piyasadan mı kullanayım yoksa kanuniden mi alayım...
benimde aklımda aslında değiştireyim diyorum.geçen senede niyetlendim ama çok üzerine düşmedim.tigercı kardeşlerim, abilerim benim motorun debriaj balatalarını ve saclarını değiştirmeyi planıyorum ve kanunide bu parçalar piyasaya göre pahalı haliyledaha önce değiştireniniz vardır ne önerirsiniz piyasadan mı kullanayım yoksa kanuniden mi alayım...