3,5 aydır tiger 250 ilanlarını takip ediyordum tam vazgeçtim derken manisa`da buldum. daha önceden vitesli motorla toplam 2 km lik bi deneme sürüşüm(honda titan) var önceki motorum mobylet. hala da kullanıyorum foça küçük olduğu için kısa mesafede ideal. motorun 3 sahibiyim. 8600 de aldım. aldığım gün uzun süre yağmur yağdı. 40-50 cm sulardan geçmek zorunda kaldım hatta suyun ayaklarımın üzeriden geçerken ayaklıkta zorla tuttuğumu söyleyebilirim

neyse makina tık demedi. kaç tanede yolda kalan araba vardı. yalnız daha önce bu kadar ağır motor kullanmadığım için 2 3 defa kaza atlattım. fren ıslanınca ötüyo gıcık bi durum... yerler ıslakken de fazla sıkınca kayıyo alışana kadar trafiğe girmemek en iyisi...

)
bakıma sokmadan bergamaya gitmeye kalktım yaklaşık 90 km. 80. km de yolda kaldım. farların ışığı azaldıkça çevreden diye düşündüm ne zaman ki kırmızı ışıkta stop ettirdim. marşın gücü iyice azalmış. 2 kere bastı sonra cızzzz ses geliyo akü bitik. neyse motoru aldığım çocuk yolda kalırsan vurdurarak çalıştır demişti harbiden de çalışıyormuş.)) neyse gece şakranda saat 9,5 tamirci buldum 2 saat uğraştı sağolsun. dinamo gidik felan dedi konjektörü değiştirdi, neyse döndüm geri daha 1 km gitmedim 5. vitesteyken stop etti. vurdurdum mot. çalışmadı elde 5 km kaktırdım aliğaya vardım dedim 1 kez daha deniyim pat çalıştı. neyse akşam sporu oldu

yolda 3 defa daha stop etti.
neyse aküye bakmak için çıkardım baktım şişmiş. konjektör bozuk dedi servis akü de değişçek.
akü 52 tl 12 v 9h mutlu-golden
konjektör 66 tl
aliğa servise götürdüm akü kablosu, konjektör değişti, akü kasasına kapak yaptı, yağını tamamladı, zinciri ayarladı 90 tl aldı.
dün vizeye girdim 62 tl
noter üstüne alma 70 tl
ak sigorta 35 tl
vergisi 30+30=60 tl yıllık
çanta
http://www.ticaretmerkezi.com.tr/x_...pli-deri-2-li-motor-cantasi-ar-56_191136.php?
urun_ad=T%FCmoparsan+Armode+3+Cepli+Deri+2%B4li+Motor+%C7antas%FD+AR-56
koruma demiri bakan varsa
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...et-kanuni-tiger-250-motor-koruma-demiri/detay
eksiklerini zamanla tamamlıcam şu an titreşim hariç gayet memnunum. gösterişli çok dikkat çekiyo,