Benim motora 20lt menzin bastıktan onra benzinlikte kalktım gittim,nasıl oldu bu diye,onlarda dedi sürekli kontrol ediliyoruz,hatta sizinle tekrar yapalım,müdürü ile sahibi de geldi,ikisi birden benzin doldurdular ölçüm kabına,10 lt gerçekten de 10 lt çıktı,bana çaylar falan,anlattılar gezdirdiler,pc den kim hangi pompadan ne kadar ne zaman yakıt almış görünüyor,ama ben onlara da söyledim,kendi otokontrolünüzü yapın,onlarda söylüyor sonuçta yine mekanik,hatayı en aza indirmeye çalışıyoruz çalışanlarımızı denetliyoruz,bana o gün benzin vereni buldular pc den,birdaha ki sefer tekrar deneyelim bakalım nasıl olacak diye ağırladılar gönderdiler sonuçta,benim de farklı bir beklentim yoktu ama en azından kendim rahat ettim neden ,yemedim yaptığınızı,herkez söyler hava bastı pompacı falan diye, bu kadar söylediğine göre var demekki böyle birşey o yüzden kanımca ,15lt benzin ver veya 40ytl lik benzin ver diyerek benzin almak daha güvenli olacak,depoyu dolduruyorum deyip pompaya basıp basıp bırakırken hava mı yaptırıyor artık,yoksa servisi aradım 18lt den fazla alaz dedi,arkadaşımız makine de öyle dedi,e sen de takla da atsan filin wosvosa sığabileceğine inandıramazsın beni,allahtan motorumuz var belli oluyor,arabaya alırken kimbilir senelerce ne tokatlar yedik ben onu düşünüyorum,

:mrgreen:
bu arada,bir hafta doldu 401 km yaptım motorum la 5000 deviri geçmemeye çalışıyorum otobanda 70 e denk geliyor belki az birşeyde üzeri,sabitleyip yol alıyorum çok mutluyum,arada etrafı seyrederken şarkı söyleyesim geliyor,senelerce ist trafiğinın çilesini çekmiş biri olarak inanılmaz mutluyum umarım böyle devam eder,arada diğer tiger kullanıcıları ile karşılaşınca her iki tarafında yüzünde bir gülümseme oluyor ve karşılıklı korna çalıyoruz kim bilir belki sizlerle de karşılaşıyoruz dur.400-800 arası ilk bakımı var,600 den sonra götürmeyi düşünüyorum arkadaşların daha önceden karılaştığı şikayetler olursa o sırada onları da yaptırmayı düşünüyorum,herkeze iyi yolculuklar dilerim