Arkadaş lar dün akşam teslim aldım tigerimi,çok heyecanlandım,akşam temkinli bir şekilde biraz turladım sabah da işe motorla geldim,akşam olsada tekrar binsem diyorum,resimlerden çok çok güzel,tam da benim istediğim gibi.Ben rahat bir gezi motoru istiyordum,sürat yapmak gibi bir amacım yok,schooter almak yerine tiger aldım çok memnunum,motor kullanma zevkini alıyorum,gören herkez de fotoğrafların dan daha güzel diyor
Kafamı çok bulandırmışlardı,şunu al bunu al o paraya 2. el bunun al diye,bir ara sıkıntı bile yapmıştım,ama herkez almaktan ve kullanmaktan kendini mutlu hissedeceği,ve de kısıtlı parası ile kendini çok da fazla sıkıntıya sokmadan alabileceği motoru almalı,herzaman daha iyisi var daha kuvvetlisi de,ne kadar hız o kadar da tehlike de var bunu da unutmamalı,en son fuar dönüşünde arkadaşım beni eve cbr 1000 RR ile bıraktı,inanılmaz bir makine,güç dehşet verici,hız da severim fakat,kendi kendime dedimki isteğim bu değil,isteğim arabalar dururken keyifli keyifli yolculuk yapmak,park problemi yaşamamak,yazın sahilde,trafik stresi olmadan dolaşmak ve köprü tıkalımıdır düşüncesi olmadan karşıya geçip bir kahve içebilmek.Ayrıca gerçi ben arabama da öyle,bir gönül bağı kurarım bazen canlıymış gibi düşünürüm,ayrılmam güç olur ama,sonsuza kadar başka motor alamayacak da değilim,illaki ilerde,daha güçlü motorlar alabilirim fakat şimdi tigerimle dolaşmaktan keyif alacağım,hemde kullanma konusun da pişmiş olacağım.
Daha önceki tiger kullanıcıları gibi bende yaşadığım olumlu ve olumuz şeyleri,yakışını umarım çıkarmaz ama çıkarırsa sorunlarını, nasıl çözüldüğünü yazmaya çalışırım.Motoru olmayanlara en güzel motorları,olanlara kazasız zevkli yolculuklar dilerim.