selam arkadaslarr bu tiger s lerde saplama kırılması devam ediyormuu ve konjektör arıcasıı benim bildiğim bu iki önemli sorun varr varmı başka yoksa bu hafta bende alıyorumm ve bilgilere ihtiyacım varr
Dedikleri gibi motor kısmı sağlam makinanın parasına göre güzel makina kronik problem dedikleri elektrik arızasıdır onuda konjektör problemi normalde orjinal konjektör 70 tl civarı ben aynı çıkışlara sahip 12 tl ye konjektör aldım taktım hiç bi problem çıkarmadan biniyorum Allah nazardan saklasın istediğim an basıp gidiyorum motoru aldığımda yaptırdım konjektörü artık sorun kalmadı her yerede gidiyorum
arkadasım sakın o 12 lıralık konjektorle yola cıkma degıstır onu sana tavsıyem yenı tiger s olanın konjektorunu tak yenı cıkanlarda cıf cıkıs var eskılerı 3 cıkıstı 12 lırarık konjektor tigerın elektırık ıhtıyacını kaldırmaz beynı yakarsın bırde on farın 35 vatı gecmesın zenon far ektra sıs lambararı gıbı seyler takma motora evet motoru cok saglam ben uzun yollara cıktım ne sısme var motorda ne gucten dusme ıstenılırse 300cc ye cıkarılabılıyor benım yaptıgım gıbı o zaman tut motoru yolda tutabılırsen cbf yı bıle rahat gecıyorum..
300cc ye mi çıkarttınız motoru
evet arkadasım 300cc ye cıkardım bu motorun motoru kanunı atv 300 ıle aynı bırtek aralarında sılındır farkı var sılındır ve pıstonu degıseceksın sılındır ust kapakları bıle aynı tıgerle 500 lıra malıyetı var ama motor cok kuvetlı oluyo arka dıslıyıde ufaltman lazım dıslı saplamalarınıda mz 301 ıle degıstın mı tamamdır ondan sonra duzde 160 cbf 250 ler tozumu yutuyo yolda .
arkadasımın bırı arka saplamaları kırıyo servıs cozum bulamıyor dıye yazmıs ben cozumunu yazayım sıze servıslerın bılgısızlıgı yuzunden bazen sıkıntı cekıyoruz bu butun markalarda var japonlarda bıle var dandık servıs ama ızmıttekı adem usta sakaryadakı resat usta tam bır motor ve kanunı uzmanıdır onlar bu soruna cozumu en basında buldular arka dıslı saplamaların oldugu yerde plastık takozlar var canta montelı onları soktureceksınız sız sokemessınız ya servıs ya tornacı ısıtarak soker yerıne mz 301 rın takozlarını takcaksız dıslı delıklerıne matkapla bıraz genıslettınızmı tamamdır 301 saplamaları cok kalın ebedıyen kırılmaz ızmıtte adem usta 50 lıraya yapıyor bu ısı yolunuz duserse cantı getırın halletsın .. bu kanunının hatasıdır bu yuzden kronık sorun halıne geldı seyhan 150 ıle aynı saplamaları koymuslar seyhan 150 ıle bu makınenın torku aynımı tam bı aptallık abıdesı ıste
saol erdem arkadasım bı konuyuda paylasmak ısterım sızınle bozulan devır saatterı konjektor arızası sonucu cogunlukla devır saatıde arızalanır yenısını almayın 200 lıra bosuna vermeyın yollayın bana karkoyla 20 tl bı ucrete elektronık teknısyenı arkadasıma yaptırıyım ılk gunku calısır halıne getırtıyım ..
telefon verebilirmisin.