arkadaşlar bugün mondial imi sattımda şimdi tiger almak istiorum açıkcasıda başka seçenek yok gibi 4-5 milyara tigerden başka önerebileceğiniz motor var mı ?
selamlar bende fazla kullanmadım doğrusu 500km kadar anca oldu ama ilk izlenimlerimi paylaşmak isterim titreşim var 15 dişili ile geçer diyorlar henüz takmadım yakıt güzel ,11kr civarında yakıyor görüntüsüde güzel alımlı bir motor tabi alabiliyorsan japon alderim şimdiden hayırlı olsun
saolun peki bu tiger ile tiger s arasında ne fark var
arkadaşlar bugün mondial imi sattımda şimdi tiger almak istiorum açıkcasıda başka seçenek yok gibi 4-5 milyara tigerden başka önerebileceğiniz motor var mı ?
arkadaşlar mrb ben tigerın aksesuarlarını bulamadım ve 2,el olarak aldıgım motorumda motor koruma demiri ve sisibar yok öncelikli olarak motor koruma demiri tabiki sisibarda lazım eger bunları alabilecegim online satış magazası yada tlf nosu varsa verirseniz cook sevinirim ben internette baya aradım ama bulamadım ilginize şimdiden tşk ediyorum keyifli sürüşler rüzgarınız eksik olmasın
arkadaşlar ben ankaradan katıldım aranıza buradan bulamadım koruma demirini yardımcı olurmusunuz...fabrikasında 120 tl diyolar ama göndermiyo diyolar nasıl olacak bu iş...sitede 65 diyen gördüm ...bu şekilde eğersiz ata binmek gibi sisbar..arka koruma...sırtlık vs nerde nasıl bulurum..
ankaradan merhabalar ben burdaki bayilere sordum koruma demiri üreten yok diyolar ama bazı tiger motoların üstünde görüyorum eğersiz ata binmek gibi duruyor birde nerden bulabilirim fiyatları hakkında kesin bilgi nerden alırım,arka korma sisy bar sırtlık vs.hepsi yok bende ön koruma öncelikli ama...teşşekkürler...şimdiden ilginize
kimse bilmiyor mu?? benzinin wanası iki aşamalı biri açık diğeri ne?? bilen warsa sölesinn lüütfenn..
elektromurat bey, arka dişliyi küçültmeniz motosikletin kalkışında bir sorun yaratıyor mu, yaratmıyorsa birinci vitesi uzattı mı? Bunu yapmayı biz de düşünüyoruz ancak bazı çekincelerimiz var özellikle kalkışlarda sorun yaşamak gibi.
daha önce arka lastik için kullandığım irc nr-30 u önermiştim. lastiği nereden bulabiliceğini soran beyler olmuş, lastiği anlaş diye bir Türk firması üretiyor google dan taratırsanız sitesi var. Ben internetten satın aldım 72 ytl idi. internet sitesi rialli diye taratırsanız bulabilirsiniz. Lastik dışında bir çok yan sanayi yedek parçada mevcut hatta 15 li ön dişlide vardı uyumundan emin değilim ama sorabilirsiniz.
Son olarak, geçenlerde motosikletimi boyattım, boya için depoyu sökmüşken çok sararmış solmuş olan devir saati camımı temizlemek istedim ancak durumu çok kötüydü söküp atmak zorunda kaldım. Devir saatinin camını tek satmıyor Kuralkan ve devir saatide çok pahalı. Ben yerine ne koyabilirim diye bakarken şu bildiğimiz üçgen kesilmiş karper peynirler var ya onun kabının kutusunu denedim tam uydu. Benim gibi zor durumda kalan arkadaşlara öneririm.
Merhaba arkadaşlar bende 15 dişli taktırmayı düşünüyorum fakat bu arka dişliyi küçültme işide aklıma yattı aslında ama nasıl becericez bunu sanayide yaptırmak gerekecek sanırım bi akıl verirseniz sevinirim..