Kanuni Tiger 15'li dişli yapımı

Piyasada Tiger e küçük arka dişliler takılıyor, hangi markanın bilen var mı?

Benim tiger de 15 dişli var deneme amaçlı arka dişliyide oynamak istiyorum.

slmm tiger in dişlilerinden bulabilecegimiz adres ve telefonları nı yazarsan memnun olurum tşk [email protected] semih 0532 5440519

Yaşadığın şehri yazmadığın için Bursa'dakini söyleyebilirim ancak. Işıklar motor(Kenan Işıklar) Gençosman Postanesi karşısı (Pazar Pazarı girişinde solda)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:37 ----------

özcen arkadaşım motorun durumu nasıl dişli ile ilgili bi sorun varmı bende yaptırcam dedim ama henüz fırsatım olmadı ...dişlidi aşınma yada ona benzer bi sorun varmı ?

kusura bakma mesajını biraz ( :) ) geç gördüm. Henüz bi problem çıkartmadı Allah'a şükür. 10000 km. yol yaptım tek sorun Arka saplamaların takozlarını erken bitiriyor.(sebebi o mu bilemiyorum ama kalkışlarda sert davrandığı için olabilir diye düşünüyorum.) 5000 km de bir takoz değiştirdim. (saplamalar hiç kırılmadı)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Birşey merak ettim. Dişlinin diş sayısı artarken dış çapı da büyüyor mu, yoksa dış çap aynı kalıp sadece diş sayısı mı artıyor? Selamlar.

Diş adımı aynı kalacak şekilde ön dişli büyütüldüğünden dış çap ta artıyor. Bu da ön dişli bir tur attığında arka dişlinin yani tekerleğin dönüş çapını arttırıyor. Aynı devirde daha uzun yol yapmayı sağlıyor.

abilerim samsunda bu dişliden nerde bulabilirim..serviste 90 tl istediler...2 adet alcam arkadışımada takcaz acil yardımlarınızı bekliyorum...

abilerim samsunda bu dişliden nerde bulabilirim..serviste 90 tl istediler...2 adet alcam arkadışımada takcaz acil yardımlarınızı bekliyorum...

Bursa'daki fiyatını sorarım.Uygunsa gönderirim. Vakit bulabilirsem, senin de acelen yoksa kendim yaparım da gönderirim.

abicim bi zahmet bakabilirsen çok çok ii olur 2 adet alcam arkadışımın tiger ede takcaz da

Tiger 250 için motosiklet parçacılarında hazır satılan 15 dış dişliler var. Ben geçen sene 45 TL. ye almıştım. Motosiklet resmen bir vites daha arttı. Hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

Adi herifler geçen sene 140 TL dediler bana fiyatını. Kasaba muhtaç olacağıma kolumu keser yerim dedim,kendim yaptım.

Tiger 250 için motosiklet parçacılarında hazır satılan 15 dış dişliler var. Ben geçen sene 45 TL. ye almıştım. Motosiklet resmen bir vites daha arttı. Hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Herkese kesinlikle tavsiye ederim.

tıger_55 nıcklı arkadasımla berasber bakıyoruz on dıslı ıcın bıze alabılecegımız telefon numarası verebılırmısınız ?

Arkadaşlar ilçede kaldığımız için kısıtlıyız biri bana 15 dişli gönderebilirmi??

Orta kısımın ölçülerine bakıp cevap veririm .Fakat bu 16 lı dişli. 13 lü dişlinin çıktığı yere sığmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar