- Konu Yazar
abi bence parca oalyında kanuniye fazla güvenme özelliklede garanti kapsamına girenlerde
Hayırlısı kardeşim.Seninde Kanuniden muzdarip olduğunu Şile gezisinde öğrenmiştim.KApattık gözü daldık.
abi bence parca oalyında kanuniye fazla güvenme özelliklede garanti kapsamına girenlerde
Birinin bu motoru alıp denemesi gerekiyodu oda ben oldum.
ya arkadaşım ne avrupası ne türkiyesi. parcalar plastik kaliteleri aynı. hadi farklı diyelim ne kadar farklı olabilirki adamlar montaj yapıyo, ufak tefek parçaları üretiyolar. aynı seyin sarısı.. yani kanuni olunca bişe deişmiyo. malzeme aynı olduktan sonra ismi süleyman olsa ne farkeder osman olsa ne farkeder..
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar.Storm'da bir ÇİN malıdır.Aynı 150t-19a'dır.Benim bu makinayı alış sebebim;daha büyüğüne geçmeden önce trafik tecrübesi edinmek amaçlıdır.Aldığım korumalar vs. bile 1100ytl tuttu.Arabalı vapura binip yukarı çıktığımda arkadaşlarla konuşuyoruz,yolun bitimine doğru makinelarin başına geçince "Aaaa senin makine bumu?" diyorlar.Tahmin edilenle bindiğim arasında çok fark var.Anlıyacağınız geçiş motorum.
Bide bu motorun servisi evime çok yakın.Asya batmadıysa bile bizim oradaki bayisini ve servisini kapattı.Olsaydı ondan alırdım.Dediğiniz gibi aynı motorun siyahı:cherry: Ve sizin başlıktanda çok yararlı bilgi,ler edindiğimide söylemek isterim:cat:
+1000 baska söze gerek yok :cat: Umarım kazasız belasız satar yenı motoruna gecersın hayırlısı olsun
Güle güle kullan arkadaşım.Sevabıyla günahıyla,acısıyla tatlısıyla ilk motorunu aldın işte.Bundan sonrası kolay.Daha öce hayal edemezdim bi disk kilidim olacağını,şimdi 2.motorumuzun geleceği günleri sayıyoruz.Allah sağlıklı sıhatli binmek nasip etsin.Tepe tepe kullan yakışıklı motorunu