Kanuni seyhan 150c hakkında bilgi

arkadaşlar seyhan 150 ile windy s 125 arasında kaldım hangisini alacağıma karar veremedim lütfen yardım (o parayla onu bunu al demeyin lütfen bu iki motordan baikasını almam)

Slm , seyhan 150 oturuş pozisyonu hatta artçı için de çok rahat bi motordur..Ama Vibrasyonu biraz fazlaydı diye hatırlıyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar seyhan 150 ile windy s 125 arasında kaldım hangisini alacağıma karar veremedim lütfen yardım (o parayla onu bunu al demeyin lütfen bu iki motordan baikasını almam)

kesinlikle seyhan 150'yi öneririm..gn'250 tarzı makina''çevremde 60.000'km'yi devirmiş seyhan 150'ler var :cat: yanlız dikkat çekmek isterim titreşimi biraz fazla...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

windy s windy s windy s al pişman olmazsın güven bana,kanunidende şaşma

ybr 125 mi? cbf 150 mi?

arkadaşlar ybr 125 tense honda cbf 150 daha iyi değil mi ufak bi fiyat farkı var ama ne dersiniz bu konuda? lütfen yorum bekliyorum. teşekkürler...

bu titreme meselesi gerçekten sıkıntı. yazın ben mondial125kt bindim titreme hat safada. kanuni seyhan 150c bu konuda onunla aynamı acaba?

Son düzenleme:
ya ark lar ya ben de kymco var 110 luk onu satcam 2.elortalama kaça paradır ki ya kanuni alcam çok güzel ya bide sizin yazdıklarınızı okudum ve çok güsel ve gösterişli ya kymco nası iyi bi markamı sağlam mı ? ya şimdiden çok teşekkür ederim

arkadaşlar ybr 125 tense honda cbf 150 daha iyi değil mi ufak bi fiyat farkı var ama ne dersiniz bu konuda? lütfen yorum bekliyorum. teşekkürler...

bu titreme meselesi gerçekten sıkıntı. yazın ben mondial125kt bindim titreme hat safada. kanuni seyhan 150c bu konuda onunla aynamı acaba?

Mondial 125 kt ve Kanuni seyhan 150 c dış görünüşleri aynı gibi olsada tamamen bambaşka motosikletler.KT 125 in motor hacmi ufak 125cc seyhan ise 150 cc aradaki 25 cc farkı küçümsemeyin kullanırken kendini çok hissettiriyor ayrıca seyhan 150 c nin ön ve arka lastiklerinin dublex olması çok ama çok büyük bi avantaj uzun yol da lastik patlaması tereddütünü tamamen ortadan kaldırıyor titreşim olayına gelince 125 KT den daha az vibrasyon yapıyor bence ikisi arasında seçim yapılacaksa Kanuni seyhan 150 c:cat:

amannn..

3 sene kadar seyhan 150 kullandım. titreşim vibrasyon beni bezdirdi.:pr:titreşim çok acayip yorar.:farao:hiç bulaşma.20 binde 30 binde 125 cc japonlar ççok çok daha iyidir.:cat:
tecrübeyle sabittir.

3 sene kadar seyhan 150 kullandım. titreşim vibrasyon beni bezdirdi.:pr:titreşim çok acayip yorar.:farao:hiç bulaşma.20 binde 30 binde 125 cc japonlar ççok çok daha iyidir.:cat:
tecrübeyle sabittir.

Bu kadar çok mu ya titreşimi?:cyclopsanKesinlikle almamalımıyız şimdi?

Bu kadar çok mu ya titreşimi?:cyclopsanKesinlikle almamalımıyız şimdi?

dediğim gibi ister vibrasyon de istersen titreşim sonuçta berbat bişey 15 dakika 100 km hızla yolculuk ellerinin uyuşmasına yeter.madem sordun? ben senin yerinde olsam bütçeme uygun 2, el yada sıfır ybr 125 veya cbf 150 bakarım. 20 binde olsada inan seyhan 150 den çççoooook daha iyidirler.

Motosikleti
BWS 100
yaklaşık 5 ay oldu ben alalı 2.el aldım
görüntüsü çok güzel kt 125 e göre daa kalıplı orjinal duruyor
alacaklara tavsiye ederim
hiç bir sorun yapmaz 2-3 defa sinyal lambası ve fren lambası değiştirdim. onun haricinde bir sorunum yok
85 kilo ben 115 kiloluk abimle ikimiz beraber bizim köye gittik çıktığımız yol arabaların 1. vitesinden 2. ye atmasına müsaade etmeyen yolki o kadar dik
hiç bir sorun olmadı boğulma filan hiç durmadan 9 ağustosta 305 kmlik yol yaptık öğlenin sıcağında

titreşim konusu evet biraz var ama sürücüden ziyade arka yolcunun ayaklarını koyduğu yer çok titriyor...

yağmurda çok kayar normalmi bilmem ama
eğer arka freni asıldığınızda kaymaya başladıktan sonra freni bıraktığınız anda kendini çok dehşet toparlıyor...

rampada 2 kişi iken önünün kalkmaması için dikkat etmen lazım

ama biraz daha para koyup ybr yada apache alabilirsiniz ama seyhan ın görüntüsü çok daha güzel....

Son düzenleme:
dediğim gibi ister vibrasyon de istersen titreşim sonuçta berbat bişey 15 dakika 100 km hızla yolculuk ellerinin uyuşmasına yeter.madem sordun? ben senin yerinde olsam bütçeme uygun 2, el yada sıfır ybr 125 veya cbf 150 bakarım. 20 binde olsada inan seyhan 150 den çççoooook daha iyidirler.

Titreşimine bi şey diyemem benim motorumda o kadar yok en azından (ama ben hiç bir zaman tıkama gaz 100-120 15 dakika gitmedim 60-80 arası uzun müddet gittim hep yolda) yolda YBR 125 i haklarım:cat: burada ne kadar YBR varsa uzunyolda eksoz dumanımı soluyor:bounce: ama CBF 150 ye bi şey diemem onla hiç denemedik

Bu motorla 100 km hızla 15 dk gidince elbette ellerimiz uyuşur.60-80 arası giderken uyuşur mu?Ve ya kaç dakika sonra ellerde rahatsızlık başlar onu sormuştum?Ybr'yle de 100'le 15 dk gitsek ellerimizde rahatsızlık başlar.Bunun kadar olmasa da hiç yok diyemez kimse.

Yok kesinlikle 60-80 arası normal yol devri giderken öyle kısa zamanlarda uyuşma falan olmuyor ama 1 saat -1 saat 15dk kadar gittinmi insan yoruluyor ve biraz dinlenme ihtiyacı hiissediyor.(yada biz sigara içtiğimiz için nikotin alarmı veriyo bünye :) sigara molası vermek için duruyoruz) tek kalkışta 75dk dan fazla hiç gitmedim zaten:) o yüzden titreşimin zararı olmuyo bana:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:22 AM ----------

Şimdi arkadaşlar diyebilirler herkes kendi motorunu över yada arkadaş kanuni bayisimi falan die :p Birazda bence dezavantaj diyebildiğim özelliğinden bahsedeyim yağmurda yada ıslak yolda frenleri çok dikkatli kullanmak gerekiyor özellikle arka tekerlek çok çabuk kayıyor:pale: ve spin atıyor (yani kayıyor ve savruluyor) vede arka taraftan sırtınıza taa tepenize kadar çamur atıyor:pale: arka çamurluğa tozluk takarak bu sorun çözülüyor fakat o zamanda tipi bozuluyor motorun:pale: bunların haricinde kronik bi sorun görmüyorum ben :rendeer:

Kanuni seyhan 150 cc ile Mondial KT 125 arasında 1200 TL fark yok ki. Nereden çıkarıyorsunuz...en fazla 160 TL fark vardır. O fark YBR ile var..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar