Kanuni Seyhan 125T'ye Steib TR500 sepet yapmak

Merhabalar motoruma Alman motorlarındaki Steib marka TR500 model sepetin replikasini yapmak istiyorum ama herhangi bir çizim veya ölçüm yok. Ben de yedek parça resimlerinden ve Youtube videolarından aldığım resimlerle ölçekleme yaparak az çok bir proje yaptım fakat bir sorun var. Gövde fiberglass olduğundan ben yapamıyorum. Aslında her işi yapabilir,her şeyi tamir edebilirim övünmek olmasın. Ama fiber yapamam çünkü kimyasaldan korkuyorum. Kronik bronşit atlattım da. Neyse asıl konuya gelelim. Buranın esnafı beni ciddiye almıyor bilgisayar konusundan tecrübeliyim tamir için parça alırken maytap geçiyorlardı parça vermeyen oluyordu. Neymiş efendim 17 yaşında çocuk ne anlarmış. Sonra kasayı bozarmışım ailem onla kavga edermiş. Hepsinin onlarca hatasını gördüm ama neyse. Herkez öyle değil ama. Benim sizlerden ricam ben bu gövdeyi nasıl yapar ya da yaptırırım? Çok teşekkürler. Uzun yazdım kusuruma bakmayın.
Sepet: Steib TR500 veya TR500 seitenwagn yazınca çıkıyor. (Seitenwagen almanca sidecar,yan sepet ile aynı anlama gelir.)
Biraz kendimi övmek oldu ama anlamanız için uğraştım affınıza sığınırım.[
Motorum daha 19.7 binde ve sahibi 60 70'i geçmemiş. Hâlâ kuvvetliyken yapmak istedim yoksa bende biliyorum en az 150 170lik motor lazım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar