bu yoruma katılıyorum,şunuda belirteyim BORUSAN DA BÖLE ŞEYLER OLMAZ derken bir daha düşünün,bu sitede borusandan sıfır aldıgı motorun bir türlü düzen tutmamasının peşine düşmüş ve derin araştırmalardan sonra motorun borusanda gösterilerde,demolarda kullanıldıktan sonra baya bi dagıldıktan sonra sıfırlanıp kendisine kakalandıgını örendi ve dava edip parasını alabilmişti..sayın omega, motorunuzun başına üzücü olaylar olduğundan bu yana konuyu takip ediyorum. Başınıza gelen olay yüzünden markayı kötülemek gayet normaldir haklısınız. öncelikle kanuni markasını köylü kullanıyor kurumsal kimliği dahada yerlerde zaten diğen forum üyesini allaha havale ediyorum.bu nasıl bir yaklaşımdır!!!!!
2 tekere 10 bin lira veremeyen elinde 2 bin bile gibi parası olan milletimizin efendisi olan köylü kesim, şehirlerde orta gelirde ki insanlar bu tip markalara yöneliyorlar. sektörü merak edenler tüikte mondialın kanunin ne kadar sattığına baksınlar. öncelikle servisin yaklaşımı olması gerektiği gibi adamlar işlerini yapmışlar. servislerin müdürü size telefonunu vermiş memnuniyetinizi sağlamak istemiş. bunu çoğu markanın yapmadığı belirtmek isterim.serviste olan serviste kalır. siz hizmetten memnunsunuz ama makina sorunlu. Şimdi can alıcı olaya gelelim. siz motorunuzu sıfırıyla değiştirmek mi istiyorsunuz paranızı geri almakmı istiyorsunuz. şunu söyleyebilirim kanuni şikayet var sitesine online bağlı ( lütfen açıp bakın her sorun bişekilde cevaplanmış). internet aktif kullanıyorlardır demek bu, dolayısıyla bütün paylaşımları izliyorlar.
merak ettim açtm müşteri hizmetlerine telefonu sordum neden akü düşüyor diye. lastik gergin olduğu için işlevini yerine getirmiyor ve kopuyor değişimleri yapılacak dediler. bence herşey normal.ürün sorun çıkarmış müdürüne kadar sizi aramış takipçisi olmuş,sıfırını vermeyi talep ettilermi bilmiyorum ama böyle paylaşımlar yapmadan önce sıfırını isteseydiniz emin olun verirlerdi. para iadesi konusunda kimse kolay kolay vermek istemez. sıfırını önerirler. bu tespit yanlış mı? olması gereken farklı olsada durum bu bunu da tespit etmiş olalım.
TEK YANLIŞ BU MODEL KANUNİYE YAKIŞMAMIŞ.sorunlarının ivedilikle düzelmesi şart.bende yıllarca kanuni scooter kullandım hiç sorun yaşamadım.
size bmw yi öneririm. borusanda böyle olaylar olmaz. ama diğer markaların hepsinde bu tip olaylar oluyor. kanuni kendi piyasasında en kaliteli olan markadır demek yanlış olmaz. yüzbinlerce kullanıcısı olan bir marka bunları hak etmiyor. siz direk ürün iade demişiniz ki malı beğenmiş almışsınız yenisini sorunları çözülmüş vericekler kabul etmemeniz neden. midem bulandı al kardeşim sıfırınıda istemiyorumu borusan kabul eder anca. ferco bile kabul etmek istemez.
kimseyi kırmak istemedim lütfen kimse alınmasın. konuyu alevlendirip marka fanatikliği falan yapmıyorum. bir tespitte bulunmak istedim sadece. sizin yazılarınızı okuyanlar bunu da okusunlar
saygılarımla
korbygs gumus.sahibinden.com web sitesi internette sayfa olarak açılmıyor , gümüş grup kanuni motosiklet bayii istanbul esenyurt olarak tanıtımını yaptığınız kanuni motosiklet bayinizin internet web sitesini link olarak yazıp bir sonraki yazınıza eklerseniz , faydalanmak isteyenler web'de aramaktan kurtulmuş olurlar büyük ihtimalle web adresiniz değişmiş olmalı , müjdat demir yalova/türkiye 13/7/2012gumus.sahibinden.com GÜMÜŞ GRUP KANUNİ MOTOSİKLET BAYİ İSTANBUL ESENYURT TA AÇILDIK servis yedek parça herhangi bir problemi olana yardımcı oluruz
Diğer motor cücük ama merlinden olmaz cacık :queen:zaman geçtikçe alışıyosunn ve diğer motorlar cücük gibi geliyo![]()
3bin liralık motordan 10binlik performans almaya çalışırsanız bence sıkıntı yaşamanız doğal. sonuçta herkesin harley alacak gücü yok. kanunide kendi sınıfındaki en iyi marka olduğunu düşünürsek düzgün kullanılan bakımları düzenli yapılan bir motorda sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.