Kanuni S&T gt 250r

öncelikle herkese merhaba

forumu uzun süredir takip etmeme rağmen üyelik almak işim düşünce aklıma geldi :)

bu motoru haziran başında Allah kısmet ederse almayı düşünüyorum.

forumda elbette herkes belli kurallar içerisinde istediğini yazabilir ama ben konunun çok dağılmaması için neler istediğimi söyleyeyim;öncelikle motorun kronik sorunları hakkında bilgi almak istiyorum.yedek parça durumu(hem bulunma hem fiyat) ve iyi servisleri nerde bulunur(istanbulda oturuyorum).tabi ki kullanan arkadaşların (2010 ve sonraki modeller olursa tadından yenmez) yorumları.ha bi de kanuni alma şunu al bunu al gibi öneriler gelecektir ama zahmet etmeyin zira alacağım motor budur.

cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Kronik sorunu yok.
Yedek parçalar Kanuni' ye geçtiği için pek zor olmuyor bulunması. Ama parça fiyatları çok pahalı.
İstanbul' da oturmuyorum. :)
Benimki 2009 model. :D
Hayırlı olsun bu arada.

fiyatları pahalı derken diğer markalara kıyasla mı pahalı?

teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen gün 2-3tanesini tokatladım ve krank kırıyor yazmak isterdim ama polemik yaratmiyim diyorum o günler eskide kaldı :D

şaka biryana,kullanımına göre değişir benim fütursuzca redline da kullanırsan her motor dağılır, arkadaşlarımda var,şu zamana kadar bir sıkıntılarını görmedim 1 tanesi hariç (aykut) birazdan damlarlar buraya :)
servisini bilmiyorum ama yedek parçaları ucuz değil,sanırım servisden memnun kalmadıkları için bakımlarını kendileri yapıyorlar diye hatırlıyorum

atıyorum ninjanın farı 1000 liraysa hyosung 900 lira
ninjanın karenaljları 700 liraysa hyosung 600 gibi yani pek fark yok gerçi yedek parçası ucuz olan firma yok gibi birşey

Son düzenleme:
evet krank sorunu devir kesiciyle çözülmüş sanırım.

teşekkür ederim.

linkteki biçok sayfayı okudum zaten ama konu çok dağılmış olduğundan yeni konu açtım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar