Kanuni RS125 mi Mondial ardour 125 mi ?

Kanuni rs125 bir abimizde vardı. Kısa süre kullandım fakat hiç beğenmemiştim. Elinin Altında dağılacak hissini veriyor motor. O kasislerden geçerken grenaj sesleri yok mu. Arka amortisörlerden gelen müthiş vuruntu. Kısacası hocam Kanuni'den uzak dur bence. Imkanın varsa 2 markadan da uzak dur. Grenaj aksamları çok hassas, biraz zor bulunuyor ve Pahalı. Atıyorum far Grenajı Kırıldı yenisini alacaksın kanuni sana en az 150 tl fiyat çekiyor. O grenaj diğer Grenaja bağlı dişleri falan onu da alacaksın fiyat 300 oluyor. Değmez ulan diyorsun almıyorsun öyle geziyorsun bu kez, iyice dağılıyor. Imkan varsa Çin malına bulaşma hocam

abi peki elektrikli scooter mi daha cok dayanir yoksa bu dediklerimmi cevaplarsan sevinirim abi

Hocam bence ne olursa olsun benzinli motosiklet akülü motosikletten iyidir. Sen ardour al o zaman

Bende RS 125 kanuni var ve memnunum, scooter başlığı altındad da tüm bilgileri yazmıştım, sana cevabım tabikide PCX, ama mondial ve kanuni arasında seçim yapman gerekiyosa da, sana önerim kanuni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar