evet kullandım daha önce yuki bir scooter vardı onu kullanıyordum süspansiyonları aynı sayılırdı o da bunun gibiydi. şu an benim ronny'ninki diğer motorlara göre sert tabi ama o kadar rahatsızlık verici değil
Garanti olayinda son gelisme.Benim motor satisinda bayiden kamu diye satilmis.Garantiden egzoz beklerken garanti süresi doldu yanıtı geldi.Simdi duzeltme islemleri suruyor.Buyrun buradan yakın...
[url]http://f1203.hizliresim.com/v/y/3y3gq.jpg[/url]
ARKADAŞLAR ADAM SİZCEDE GÜZEL YAPMAMIŞ MI)) Bunu egzoz satan bir siteden aldım.Sorunlu motorların egzozlarına bu şekilde performans egzozu yapıyorlar yanlışım yoksa bunun fiyatı 200 tl[/QUOT
plakanın takıldığı yerı kesmişler bunu bıkaç motorda daha gördum ama arkada otran adamın sırtı leş gbı olur!! bı ıkıncısıde egzos olayı bu tarz egsozlar yakıt tuketımını artırır motorun ömrunu yer ve yasal olarak cezası var uyandırayım dedım .
Valla böyle ustalar olduktan sonra motordan soğur insan beni de soğutmadılar değil zaten o kadar sağlam motorlar değil birde böyle şeyler eklenince insanın uğraşası kalmıyor. Şu zamana kadar hiç yolda bırakmadı motor beni ve egzoz harici sorunu olmadı ama bir tek sorunda bile servis o kadar uğraştırıyor ki bıkıyor insan.
Buji değiştirme işini çözdüm.. yağ, hava filitresi vs bakımlarını artık kendim yapmayı düşünüyorum. Gerçi motoru satma gibi bir durumumda var..
Sakın kanuni'ye 200 lira bayılmayın. Egzoz'unuz 60 lira, ve muhtemelen kanuni'nin 200 liralık egzozundan daha sağlam.arkadaşlar 15 gün önce 4000 km ikinci el ronny s 150 aldım 2 gun önce eksozdan ses gelmeye başladı cukura veya ufak bır kasislere girdigimde içinden sesler geliyor sanki moturun arkasına teneke kutuları baglanmıs gibi sesler geliyorr tamirciye baktırdım eksozujn içi düşmüs dedi tamir olmaz dedi kanunin kendi sitesinde 200 tl falan bunun daha uygunu yokmudurr birde bu amortisör çok ser bunu deiştirsem bu sertlik gidermi sanki bisiklete biniyormusum gibii bu serlik motora be motorun baglanti yerlerine zarar vermezmi saygılarr
Bazen ufak tefek yanlış parça yolladıkları oluyo ama egzozda sorun çıkmaz. Kredi kartıyla da ödemeniz gerekmiyo, ptt'den posta çeki olarak ödeyebilirsiniz. kargo bedeli de kapıda ödeniyo. egzoza en fazla 10 lira kargo gelir aras kargo'dan.güvelinir bir sitemi deneyen oldumu bu eksozuu