Kanuni Kanuni - Ronny

sym de bakın derim =)

Arkadaşlar kymco diye gezinirken bugün ani bir kararla başka bir motor bayiine gittim ve içerde duran Sym jet 4 'ü görünce vuruldum :) gece gece 4450 TL borçlanmış oldum ama mutluyum...
Resimleri yakında paylaşırım..

Bu motoru tercih etmemdeki sebepler; Öncelikle sym adına duyduğum birsürü olumlu yorum, ön tekerin daha büyük olması sanırım 13, dijital göstergeler, motorun seramik silindirli oluşu bunun sayesinde çok uzun motor ömrü biçmeleri vs. vs... herkese selamlar.

Tam olarak resimdekinin aynısı.

sym-jet-4-125-scooter-113-p.jpg

Asot hayırlı olsun güle güle bin kardeşim.Resimleri bekliyoruz :)

çok teşekkür ederim, hepimize güle güle binmek nasip olsun, kazasız belasız..

gerçi konuyu da saptırmış oldum, ronny başlığının altında başka markaları paylaşıyorum mazur görün artık, burdaki güzel muhabbetinizden gidemedim.... ne de olsa eski ronnyciyiz :)

Yokya ne farkedicek bir sıkıntı yok,sonuçta dedigin gibi eski ronnycisin:) Ama senin motoru iyice merak ettim.En kısa sürede fotoları bekliyoruz...

Ben olsam servislerle muhattap olup da 3-5 kere egzozumu değiştirmeye uğraşmazdım, egzoz bedavaya değişiyor sanıyorsunuz ama periyodik bakımlarda verdiğiniz hava parasından karşılanıyor onların maliyeti. Piyasada bu motora şıp diye oturacak sürüyle GY6 scooter egzozu var motorun tipine gitmeyen hem de ayıplı mal olan bi egzoz yerine motora uyumlu kanuni marka olmayan bir egzoz takmanızı tavsiye ederim. Bir gün motorunuzdan kopup düşen egzoz başınıza iş açabilir. Arkadan gelen arabaya kaza yaptırabilir veya egzoz otobüs durağına dalabilir :mrgreen:

Vallaha kardeş hava parası veren düşünsünki ben servise verdigim parayı kuruşuna kadar helal ediyorum.Çünkü antalya tayfun motor çok özel bir servis.Baştan aşağı motorun herşeyi ile ilgileniyorlar.Çoğu servis dedigin gibi sadece para almayı biliyor,ama benim servisim öyle degil ayrıca egzozu garantiden çıkıncaya kadar degiştirmeye mecbur ediliyoruz buda kanuninin ayıbı yapacak birşey yok.GY6 egzozunu iyi güzel övüyorsunda birde fiyatını belirtirsen seviniriM.Bari motor garantiden çıkınca onu alalım.Saygılar...

Hayırlı olsun @asot.Güle güle bin.@mengu16 bilgiler icin sagol.garanti olayi bitince direk böyle bir sey edinecegiz artik.

Merhaba arkadaşlar benim motorda ciddi sorunlar çıkmaya başladı.Arka çamurluk sağ tarafındaki ek yerinden kırıldı egsozdan garip sesler gelmeye başladı servis susturucuda sorun olabilir dedi ve sol arkadan acayip bir ses geliyor sanki bişey kopmuş tekerlek döndükce bir yerlere çarpıyormuş gibi ve ön takımda çok fazla boşluk var bunları servisde kabul etti ayrıca km hız göstergesi ve kaç km yaptığımızı gösteren göstergede çalışmıyor benzin ve aküde sorun yok burdaki servise götürmeyide pek düşünmüyorum açıkcası çünkü pek ilgilenmediler edremit servisine götürücem ay başını bekliyorum egsoz sorunu çok yaşanıyor galiba çözümünü bilen varsa süper olur :) servisden çıktığında görüşmek üzere fotolarla beraber :) iyi sürüşler

Merhaba arkadaşlar benim motorda ciddi sorunlar çıkmaya başladı.Arka çamurluk sağ tarafındaki ek yerinden kırıldı egsozdan garip sesler gelmeye başladı servis susturucuda sorun olabilir dedi ve sol arkadan acayip bir ses geliyor sanki bişey kopmuş tekerlek döndükce bir yerlere çarpıyormuş gibi ve ön takımda çok fazla boşluk var bunları servisde kabul etti ayrıca km hız göstergesi ve kaç km yaptığımızı gösteren göstergede çalışmıyor benzin ve aküde sorun yok burdaki servise götürmeyide pek düşünmüyorum açıkcası çünkü pek ilgilenmediler edremit servisine götürücem ay başını bekliyorum egsoz sorunu çok yaşanıyor galiba çözümünü bilen varsa süper olur :) servisden çıktığında görüşmek üzere fotolarla beraber :) iyi sürüşler

gecmis olsun.herseyden onemlisi iyi bir servis.egzoz konusuna gelicek olursak garanti bitene kadar ve fabrika cözüm üretmeyene kadar degistirmeye devam.sonrasi uygun bir model egzozla degistirmek.iyi surusler...

benim ronny'den bir kaç görüntü :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

Herkese merhaba... Ronny'e dörtlü sinyal yaptım 5. fotoğrafta görebilirsiniz alttan ikinci fotoda görünüyor dörtlüyü açıp çektim fotoyu. bir de diğer motorlarda ön tarafta olan mandallı askılıklardan taktım bazen lazım oluyor. onu da en alt fotoğrafta görebilirsiniz.

Bir de alarm + mp3 çalar taktırdık. ön kaportanın içinde. uzaktan kumanda ile kontrol ediliyor. alarm ile mp3 çaların kumandası bir. ön lambanın olduğu yerde kornanın yanında içeriye monte ettim

Kardeşim motorun çok güzel olmuş güle güle kullan özellikle 4 lü meselesi çok hoşuma gitti.Güzel günlerde kullan.

Kardeşim motorun çok güzel olmuş güle güle kullan özellikle 4 lü meselesi çok hoşuma gitti.Güzel günlerde kullan.

teşekkür ederim. Resimdeki düğmeyi 4'lüye çevirdim. düğmeyi kontaktan bağımsız yaptım kontağı çevirince elektrik gidiyor çalıştırıyorum motoru. kontağı kapatınca da zaten akım kesiliyor bu düğmeyle kontağın ilişkisi kalmadı bu artık 4'lü düğmesi oldu

kaç tane scooterda acil kapatma düğmesi var, çok gerekli değil ki çoğuna koymuyorlar.

şimdiye kadar o düğmeyi pek kullanmıyordum. mengu16 arkadaşın dediği gibi scooterlarda pek yok bu düğme. kontaktan kapatıyorum genelde ben. kapatmak pek sorun olmuyor.
ama uyarı için yine de teşekkür ederim acil bir durum çıkmaz umarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar