herkese slm bende forumda yenıyım ben de ıkı gun oldu alalı kanuni ronny nerdeyse tum sayfaları okudum güzel paylaşımlar var
motor cok hosuma gitti şekli ve hızlanması benım arka frende on frende gayet ıyı cıktı tek sıkıntı boy uzun olunca aynalrdan hıc bısey goremıyom caresı bakcaz artık ...
arkadaşlar teşekkür ederim. kusura bakmayın cevap yazamadım işlerim vardı giremedim nete. marş problemi halloldu bu arada. fotoları en kısa sürede gönderiçem. herkeze güvenli sürüşler
performans olarak iyi memnunum şimdilik. genelde 40'tan fazla gitmiyorum ama gaza bazen kökleniyorum basıyorum ama 65-70'i bi türlü geçmiyor. yeni olduğundan mıdır acaba motor açılmamıştır diye düşünüyorum sizce zamanla motor açıldığı sürece daha da basabilir miyim?
Slm ronny severlerBugün 5000 bakımını yaptırdım.Motor kayışı,debriyaj bilyaları,yağ,buji,hava filtresini değiştirttim.Bunun yanında motorun temizlenmesi ve gaz ayarı fren ayarları yapıldı.Herşeyin en iyisini taktırdımki sıkıntı yaşanmasın die.Kayış japon marka taktırdım.Servis 10 bin km gidecegini söyledi.Buji iridyum olanı taktırdım.Fiyat olarak 25 tl ama bir dahaki 4 bakımda bir daha degişmeyecek.Ve yakıtta fark edecegi söylendi.İşte temizlemesi koruyucu sprey sıkılması derken bakım bitti.Bir sıkıntım egzoz kaldı onuda garantiden istendi.Yakında gelir inşallah.Bu arada servisteyken kanuninin istanbul temsilciside ordaydı.Egzozlardan baya şikayet almış motorlar bu yüzden esp explorera takılan degişik türdeki egzozlardan çıkarıyormuş artık fabrika.Dış görüntü olarak aynı fakat içindeki parçalar daha kuvvetli bağlantı noktaları degişik türden.Herkese keyifli sürüşler...
---------- Post added at 16:13 ---------- Previous post was at 14:24 ----------
Arkadaşlar toplamda 5000 bakımı 140 tl tuttu.Ama birdahaki bakımlarda kayış,hava filtesi,buji degişmeyecek.
Motoranların egzozlarında böyle birşey yok,sadece kanuni motorlarında bu şekilde problem çıkıyormuş.Abi iki yıl boyunca degiştirmeye mecburlar.Bırak kendileri düşünsün.Boşuna üretiyorlar.Yakında neredeyse bir motor parası kadar egzoz almış olcazGüzel olmuş.Bende 8000 km bakımını bekliyorum.Egzoz konusunda hala bazi suphelerim var.Su an 7300 km deyim.Bakıma kadar belli olur diye dusunuyorum.
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:23 ----------
@Actonel Zevkler ve renkler)
Actonel ışıklandırmalar ve elçikler güzelde motorun koltugu bana göre degilAma dedikleri gibi zevkler ve renkler tartışılmaz.Hayırlı kazasız belasız günlerde kullan...
---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:55 ----------
Motoranların egzozlarında böyle birşey yok,sadece kanuni motorlarında bu şekilde problem çıkıyormuş.Abi iki yıl boyunca degiştirmeye mecburlar.Bırak kendileri düşünsün.Boşuna üretiyorlar.Yakında neredeyse bir motor parası kadar egzoz almış olcaz))