Arkadaşlar benimde yeni egzoz geldi ama yine aynı şekilde göndermişler bağlantı noktaları aynı.Serviste 2 ay sonra yenisini isteriz artık diyor bakalım nereye kadar gidicek bu şekilde bilmiyorum.
Arkadaşlar benimde yeni egzoz geldi ama yine aynı şekilde göndermişler bağlantı noktaları aynı.Serviste 2 ay sonra yenisini isteriz artık diyor bakalım nereye kadar gidicek bu şekilde bilmiyorum.
selamlar bende kanuni ronny aldım hayırlısı. şimdilik marş basmıyor yada basıyo ama çabuk bayılıyor servise verdim inşallah olur. izmitteki arkadaşlara selamlar beraber gezebiliriz...
Hayırlı olsun blooower. Kazasız belasız gezersin umarım.Gölcükteyim bende bir sıkıntı olursa yardım etmeye çalışırım..selamlar bende kanuni ronny aldım hayırlısı. şimdilik marş basmıyor yada basıyo ama çabuk bayılıyor servise verdim inşallah olur. izmitteki arkadaşlara selamlar beraber gezebiliriz...
Merhabalar arkadaşlar bende 2.el bir ronny almak istiyorum antalyada yaşıyorum internetten baktığımda antalyadaki bütün 2. ellerin alanyada olduğu dikkatimi çekti alanyada olan arkadaşlardan bi fikirlerini bekliyorum.
eyvallaah esp teşekkürler, ama çok 11600 km yapmış daha az km li düşünüyorum nakalım nasip