Arkadaşlar ben bu motoru dün aldım.İlk gördüğüm çekişinin çok iyi olması , 150 cc 9 beygır hiç küçümsenmiyecek gibi duruyo.İlerleyen zamanlarda daha çok tecrubelerimi paylaşırım inş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 ----------
Arkadaşlar ben bu motoru dün aldım.İlk gördüğüm çekişinin çok iyi olması , 150 cc 9 beygır hiç küçümsenmiyecek gibi duruyo.Dış görünüşü çok hoş,sinyaller ve arka stop led.benzin,akü şarj ,km ve dijital saat göstergesi var üstünde.1.82 boyundayım ve oturduğum zaman ayak ucuyla yere temas sağlıyorum yerden yukselığıde baya var yanii.maxi scooter sınıfına girebiliyor diyebiliriz bir nevi.koltuk altı bagajın derinliği var ama uzunluğu pek yok.bir adet çeneden açılır kask sıgıyo ıcıne.Fren ayarını yaptırmam lazım biraz gevşeklik var sanırım zayıf tutuyor cunku.şimdilik bu kadar arkadaşlar inşallah sorunsuz ve kazasız bineriz motora.Yakıt tüketimini henuz ölçemedim en kısa zamanda o konudada sizi bilgilendiririm ama kanuninin sitesine 100 km de 2.2 lt yazmıs.Bence bundan daha fazla tuketıyor olabılır,neyse yaşayıp görücez inş.İlerleyen zamanlarda da daha çok tecrubelerimi paylaşırım