arkadaşlar hafta sonu 550 km. de ilk servis bakımına girdim, yağ değişimleri, kontroller vs. yapıldı. değiştirilen egzost da herhangi bir ses vs. yapmadı. Ancak bir iki defa başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum. Geçen hafta ilerlerken motor aniden istop etti, çalıştıramadım. benzin bitti heralde diye düşündüm, benzinliğe doğru yokuş aşşağı sallandım. Fulledim ancak 18 tl lik yakıt aldı. Yani içinde çalılmasına yetecek kadar yakıt vardı sanıyorum. Benzini doldurduktan sonra tekrar sorunsuz çalıştırıp devam ettim.
Dün ise burda hava aşırı yağmurluydu, motorum hiç olmadık yerde yine istop etti. yine güç bela benzinliğe attım kendimi, fulledim bu sefer 13 tl'lik benzin aldı. Yani deponun yarısı dolu gibi bir şey. Çalıştırmaya denetim, çalışmadı. 2-3 dk. kadar denedikten sonra nihayet çalıştı.
Bunlar neden oldu bilmiyorum. Ben yakıt olayına odaklandım, çünkü depoyu doldurunca çalışır oluyor. Neden kaynaklanabilir acaba? Bu iki ufak talihsizlik dışında her şey yolunda ama sırf bu korkudan şehirdışına çıkmaya çekiniyorum..