kanuni racing versiyonu ile ilgili

arkadaşlar kanuninin racing versiyonun çıkacağını duydum bunun la ilgili bir bilgisi olan varmı....insan merak ediyo.. :silent: :silent: :silent: :silent:

just_life, yakıştırmadım abi.. ama olsun kanuni olsun, titreşimsiz olsun, türk malı olsun, ucuz olsun biz de binelim gururla ama nerdeeee

Süper Moderatör (BBRR)
full_maniac, duyduğun kişiye bir sor bakalım o kimden duymuş :cherry:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bizim bir arkadaşın abisi Rasathane de çalışıyor o söylemiş :queen:

Yeni ürünlerin geleceği doğru bende kanuni servisinden öğrendim ama içeriği bilemiyorum. Yalnız büyük değişiklikler olacak dendi. Muhtemelen racing bir motor olabilir. Ben daha çok V2 bir chopper bekliyorum. Racing beni bozar :mrgreen:

Görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya öyle bişey olamaz arkadaşlar raicng makina yapmak o kadar kolay değil 125 cc lik yaparsa racing benzeyen bi model yapar onun dışında gerisi yalan :king:

yine çalmışlardır bi yerden şeklini şemalini tiger gibi
ondan sonra türk müühendislerinin üstün becerisi yazarlar

kanuninin hepsi chai chen

cemo_brs' Alıntı:
yine çalmışlardır bi yerden şeklini şemalini tiger gibi
ondan sonra türk müühendislerinin üstün becerisi yazarlar

kanuninin hepsi chai chen
bizi bizim olanı desteklemezsek daha nereye kadar albet birgün destekle olacak bu işler ben çin motoru almak varken sırf türk diye kanuni aldım ve memnunum.en azından derdini dinliyorlar emaillerime telefonla cevap veriyorlar.hor görmeyelim herşeyin birm ilki vardır! :cat:

Muzurkedi : Aynen kardeşim.

Destek için veya beğendiğiniz için fark etmez. Firma kazanacak ki araştırıp geliştirebilecek. Ben destekliyorum firmayı.

Görüşmek üzere.

Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez.

Kanuni 125 cc lik Hussar 2.498 fiyat ile, 150 cc'lik Bobcat 4,488 arasında bir motor getirme ihtimali varmı? diye bir soru yönelttim servise. soruş amacım ise 125 cc lik bir makinadan 1 sene içinde 150 cc lik bir makinaya terfi etmem ile ilgili düşüncem idi. Scoterda kanunide iki model arasındaki fiyat farkı, arada bir kanuni olacakmı sorusunu aklıma getirmişti.

Servisten gelen yanıt şöyle oldu.

"Önümüzdeki sene Kanuni nin 4-5 yeni model getirmeyi planladığını bunların arasında scooterlarında olduğunu, Bu motorların şu anda piyasada rüzgarı esen Mondial ve Asyadan çok daha kaliteli bir işçilik ve malzemeye sahip olacağını, fiyatlarının ise muadili ürünlerden çok daha düşük olacağını, Mondial ve Asya almış olanların bundan pişman olacaklarını" geçen hafta servis ustası söyledi.
Açıkçası doğruluğunu araştıramamıştım. Fakat ustanın fabrikadan ayrılma ve sık sık fabrika ile konuşuyor olmasından dolayı böyle bir olayın gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu düşündürdü bana..

Herkese seLam.Kanuni her geçen sezon ürün yelpazesini genişletiyor bu dogru fakat şu an için racing tipi bir motor getirecegini tahmin etmiyorum,Getirse bile şu 80'li yıllarında başında ki racinglere benzeyen modellerden getirir.Chopper felan neysede Racing o kadar kolay iş degil abi... :thumright:

.............................................................

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teksavaşçı abi bu konu kapanalı bayağı olmuş küllenmiş ama canlandıralım madem öyle..fakat bişey anlamadım mesajdanda Kanuni racing leri çıkardı millet umutsuz konuşmuş da geçen yıllarda... :queen:

Arkadaşlar abimizin dediği Kanuni'nin S&T Kanuni adıyla piyasaya sürdüğü motosikletler olmasın.Ama daha farklı da olabilir tabiki.
Saygılar:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar