Kanuni racer200 s hakkında bilgi verirmisiniz arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar

Motoran 125 ETNA motosikletim vardı.Malum titreşimi vardı sattım 3 gün önce ve kanuni 200s de gözüm var.Nasıl bi motor hiç binmedim,kullanmadım.Onun hakkında biraz bilgi verirmisiniz nasıl gidişi çekişi titreşim v.b sorunları varmı. A2 Sınıfı ehliyetim var şuan tek gerekli olan Kanuni Racer 200 :)

iLGİNİZE Şimdiden teşekkür ederimBU ARADA YAMAHA,HONDA VS AL DEMEYİN ONLARIN ZATEN MARKASI YETİYOR VE ONA GÖRE BÜTCEM YOK.SADECE KANUNİ 200s HAKKINDA BİLGİ LÜTFEN MUTLAKA KULLANANLAR VARDIR!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------

Yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar

Motoran 125 ETNA motosikletim vardı.Malum titreşimi vardı sattım 3 gün önce ve kanuni 200s de gözüm var.Nasıl bi motor hiç binmedim,kullanmadım.Onun hakkında biraz bilgi verirmisiniz nasıl gidişi çekişi titreşim v.b sorunları varmı. A2 Sınıfı ehliyetim var şuan tek gerekli olan Kanuni Racer 200 :)

iLGİNİZE Şimdiden teşekkür ederimBU ARADA YAMAHA,HONDA VS AL DEMEYİN ONLARIN ZATEN MARKASI YETİYOR VE ONA GÖRE BÜTCEM YOK.SADECE KANUNİ 200s HAKKINDA BİLGİ LÜTFEN MUTLAKA KULLANANLAR VARDIR!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------

Yardımlarınızı bekliyorum

Kardeşim kanuni racer kullanıcıları diye koocaaa topic var, artık millet bıktı şöyle kötü böyle iyi demekten gir bak lütfen ama aaaaaaaaaaaa:cyclopsan:pHaksızmıyım arkadaşlar herşeyi devletten beklemeyin:cherry:

ChivasRegaL kanuni topiğine baktınmı? direk ilk mesajdan bilgi alıp kaçmak olmuo ama aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

topiğinde istemediğin kadar bilgi mevcut zaten

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 AM ----------

biz bi msj yazana kadar millet yazmış bile ya:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar