yok adamım ne alakası var.ben o diyenlere uçacam dedim :cat::mrgreen: sen miydin kardeş yoksa racer200 ün tipine laf söyleyen:mrgreen:
:queen: bın bın bınnnnnnnnnn
::evil:: ::evil:: ::stretche ::cheeeeer ::cheeeeer ::cheeeeer arkadaslar hadı kampanya herkez motorunun resmını ceksın gondersın karsılastırma yapalım stkır calışması olur ne bılım yapın bısıler cekın reımlerı olmuyor boyle ::ressam:: ::159::
arkadaşlar Kadıköy servis bir ön lastik taktı 70 ytl verdim ve şimdi virajlara girdiğim zaman beni ön lastik tutmaya başladı arka lastik buz üstünde gibi malumunuz mutlaka değiştirin ön lastiği bu arada aynı lastiğin arka teker için olanı yoktu onuda temin etmeye çalışıyorlar umarım bulunur çünki bir çok racer kazası kayan lastikler yüzünden oluyor ya da motosiklet durmuyor....
selam tüm racer 200 kullanıcıları 2006 haziran ayında aldığım motoru
daha büyük bir motor aldığım için satıyorum motor 2800 km de olup aldığım ilk günkü kadar temiz duruyor sadece işe gidip gelmeye kullandım servis bakımları yapılmış garantisi devam ediyor
zaten gördüğünüzde ne kadar temiz kullanıldığını göreceksiniz
düşünen arkadaşlar varsa mesai saatleri içersinde bana ulaşabilir
tel : 0212 274 10 42 veya 0212 274 29 18 isim hakan yaş : 40
renk klasik racer mavisi
fiyat : 2700 düşünüyorum ama bir şeyler daha yapabilirim
belki ilanımın yeri burası değil ama lütfen mazur görün
tüm racer kullanıcılarına ve motorsiklet kullanan arkadaşlara kazasız belasız mutlu günler
aSi_ç0cuq;670942' Alıntı:selam abi... ben de 2.el arıyorum ama şu an bir haber bekliyorum olumsuz yanıt alırsam sana dönerim... diğer ilanını da gördüm aklımdasın yani...
rastgeleeeeeeeeeeee.......
tek kelime ile kaçırma derim bildiğin gibi değil ,eğer bu tarz bir motor arıyorsan böyle bir 2 nci el bulamazsın sana garanti ediyorum
yinede hangisi kısmetinse o olsun
* not resim eklemesini bilsem resminide koyacaktım ama yapamadım