supezzt kardeş msn varsa yaz konuşalım
tüm online arkadaşlar msnleri yazında bi konferas yapalım
tüm online arkadaşlar msnleri yazında bi konferas yapalım
Son düzenleme:
[/IMG]milllet race200 şekil bi motor ama serwis bakımından da ii ama sunu sÖlim race motosu olarak ZEALSUN derim zEalsun race e daha yakın !!:cat: oturus bicimi FELan bence daa gsl ama serwis i hakkında bi bilgim yoq !!!:farao: hem zealSUN un tekerleri daha kalın !!! COk sekil olmus !!:queen: ne bilim __!! millet ii olan kazansın:queen:
![]()
:mrgreen:
r: :wiinkk: bi bakın !! su linke ZEalsun adamlar motorda nerdeyse HİÇ hata yoq diolar millet PLS bakın ya :queen: Millet motorru Cok sewmis ! ama içlerinde kanuni diyen de war bu form a bi Göz atın derim !!!!!
http://www.cullas.com/motor/model_info.php?page=mtr&model_no=205 su link e de bi GÖz atın İncelen millet!!!
http://www.celkan.com/xgj150-23.htm sunu da:mrgreen: :queen:
http://www.motosiklet.net/forum/archive/index.php?t-8870.html ya amq kafayi yicem !!!GÖrüslere bakın Kİmse kanundan yana diiiiiil
:farao:
ithalatçı firmalar çinden ithal motorlarda rodaj için 1500 km gibi bir rakam söyleselerde pratikte 2000 - 2500 km kadar motoru çok fazla zorlamamak gerekiyor. bu başlığı ilk kayıt olduğum zamanlardan bu yana takip ediyorum. çoğu problem rodaj sırasında motora dikkat edilmemesinden kaynaklanıyor. Niceman ın sorunu sanırım üretim hatası idi ve parçaların büyük bir kısmı değişti motorunrodajı bitince bir kaç değişiklik yapmıştı o değişiklikler konfor açısından iyileşmeler olduğunu yazmıştı. yakın bir zamanda motor hakkında yazmıyor belki de vakit bulamıyor olabilir.
kanuni firma olarak servis ağı ve yedek parçaların fiyatlarını sitesinde yayınlamasından dolayı güvenilirlik adına puan kazanıyor. bunun yanında sanırım üretim hattından kaynaklı bazı sorunlar var mesela bir kısım montaj sorunları üretim bandında tespit edilecek sorunlar. bu motorların yollarda test edildiği konusunda bir kaç yazı vardı. firma olarak en azından site yönetimine bilgi vererek bu başlık ya da ilgili başlıklar altına yapılmış test sonuçlarını ve bu testlerden elde edilen bilgiler ile neler yapıldığını söylemeleri daha iyi olurdu. ve aynı zamanda forum sayfalarında kanuni markasının yetkililerinden bir kişinin olması müşteri ilişkileri açısından daha iyi olurdu düşüncesindeyim. müşteri odaklı çalışmanın bir başka yolu ve aynı zamanda iletişim masraflarının daha düşük olması gibi avantajlardan haberdar olmadıklarından olabilir.
ikinci motoru zealsun (zongshen) düşünüyorum fakat kanuni nin ürünlerini de takip etmekteyim. 125 cc ve 4 subaplı bir model çıkarırsa onu almayı düşünebilirim mesela ZS125-32 gibi aynı zamanda yağ sağutmalı bir model. yerli firmayı desteklemek için almayı düşünüyorum fakat bende bırakmış olduğu intiba (etki) parçaların çinde imal edilip burda montajı ya da çinden direk ithalat gibi olduğu için şimdilik almayı pek düşünmüyorum. MZ markasını satın aldıktan sonra alman mühendisliğinin devamını sağlamış olsa idi şimdi bunları konuşuyor olmazdık düşüncesindeyim.
ayrıca bu model için Kanuni Retro Race ismi daha uygun olurdu düşüncesindeyim
arkadaşlar , benim motordan herhangi bir viteste giderken , firenlere basmadan gaz kestiğimde egzostan pat pat diye sesler geli , normal mı bu sizdende geliyormu?
servistekiler ; zengin karışım diyorlar iki ayar yapıyorlar , ertesi gün yine başlıyor pat pat diye
ne işşşr:
r:
r: ???????????????
sag granaj 105 ytl egzozdaki nikalaj eyrı satılmıyor komple egzoza dail o bende sormuştum eyer gıranaj fazla parçalanmadıysa oto boyacısına getir fiber den yama yapıyorlar plastiğe macun ve boya süper oluyor daha az maliyetli olur tabi parçalandıysa bişey diyemem http://www.kuralkankatalog.com/ kanuni parça ve fiyat katoloğu mevcut burada büyük geçmiş olsun sana bişey olmasında motor nede olsa yapılır
benim motordada var aynı problem
bendede var aynı problem
bu forumda ben recer200 egzoz modifiyesi görmedim? bi ara niyetlendim ama faz geçtim sonra başka şeyler yaptımpeki egzosunu modifiye edip başka bir marka takan varmi?yaptiysa hangi marka taktı.performans nasıl oldu?
bazıları ehliyetsiz binme demiş de napim daha 14 gün var yaş doldurmama ondan sonra kaç günde alırım bilen varmı hemen başvursam doldurduğum gün ?
arkadaşlar , benim motordan herhangi bir viteste giderken , firenlere basmadan gaz kestiğimde egzostan pat pat diye sesler geli , normal mı bu sizdende geliyormu?
servistekiler ; zengin karışım diyorlar iki ayar yapıyorlar , ertesi gün yine başlıyor pat pat diye
ne işşşr:
r:
r: ???????????????