Merhaba arkadaşlar benim yni aldığım racerla ilgili sorunlarım var,yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.Geçen hafta 0 km. bi racer aldım fakat vitesleriyle ilgili bir sorunum var aslında bende de olabilir sorun çünkü ilk defa çok uzun zamandır vitesli kullanmıyordum.İlk olarak başıma gelen 2. vitesten 1 attığımda baZen kendi kendine boşa atıyor vitesi. İkinci sorunum motoru çalıştırıyorum ilk 100 ile 200 metre arasında vites değişiyor ancak dijital vites göstergesi bana inat yapar gibi vitesi göstermiyor,sonrada hiç birşey olmamış gibi gösteriyor.Üçüncü sorunum geçen kulanırken 4.viteste acil durmam gerekti(yolun ortasına yaya atladı askaldı ağaca yazılıyodum bu olay yaya geçidi olmıyan ve hız sınırının 50 km/h olan yolda oldu neyse)Durduktan sonra 4.vitesten 1. vitese almak istedim ancak vites pedalı inatla yerinden bile oynamadı ,kenara çektim motoru kapattım açtım ne yaptığımı hatırlamıyorum fakat bir şekilde 1.vitese aldım.Sonrasında durmadan evvel vites küçülterek durdum hiç bir sorun yaşamadım.Birde bazen birinci vitesten boşa ve 2. vitese kesinlikle geçmiyor bende mi hata var diye anlıyan abilerime gösterdim onlarda yaşadı aynı sorunu servise götürdüm yeni diye böyle sorunlar normaldir dediler.Size sorum bu yaşadığım sorunlar benden mi kaynaklanıyor ağırlıkla yoksa motordan mı?Yeni motorlarda böyle sorunlar olur mu?benim durumumun aynısı başına gelen varsa tavsiye verebilir mi?
SAYGILAR