Kanuni Kanuni Racer Kullanıcıları

yaa bizim tükanın yukarısında birinde var 200 r ama motor dökülüyo ses geliyo heryerinden bilmiyom walla . ama duruş olarak mükemmel motor . olanlar güle güle binsin :)

Kanuni mi Cbf 150 mi?

Öncelikle motor tutkunu arkadaşlarıma abilerime kardeşlerime mrblr. Forumu iştahla okudum kah Niceman'ın sorunlarıyla hiddetlendim üzüldüm kah priyatel'in fotolarıyla tebessüm ettim. Kanuni raceri almaya 3 kez karar verdim 3 defada vaz geçtim geçenlerde arabayla işten dönerken bi honda bayisinin önünde bi motor gözüme ilişti CBF 150 kataloğunu aldım fiyat konusunda bilgi aldım bu motor aşağı yukarı Kanuni ile aynı hesaba geliyor. Motor kültürüne çok yeniyim belkide cbf ile kanuniyi karşılaştırmak yanlış ama sizin tecrübeleriniz bana ışık tutucak kanuni çok güzel görünüyor hondada markasıyla güven veriyor siz olsanız hangisini seçerdiniz?
honda_cbf150.jpg

Sevgiler Saygılar
Kazasız Belasız Sürüşler...

Öncelikle motor tutkunu arkadaşlarıma abilerime kardeşlerime mrblr. Forumu iştahla okudum kah Niceman'ın sorunlarıyla hiddetlendim üzüldüm kah priyatel'in fotolarıyla tebessüm ettim. Kanuni raceri almaya 3 kez karar verdim 3 defada vaz geçtim geçenlerde arabayla işten dönerken bi honda bayisinin önünde bi motor gözüme ilişti CBF 150 kataloğunu aldım fiyat konusunda bilgi aldım bu motor aşağı yukarı Kanuni ile aynı hesaba geliyor. Motor kültürüne çok yeniyim belkide cbf ile kanuniyi karşılaştırmak yanlış ama sizin tecrübeleriniz bana ışık tutucak kanuni çok güzel görünüyor hondada markasıyla güven veriyor siz olsanız hangisini seçerdiniz?
honda_cbf150.jpg

Sevgiler Saygılar

markasına güveneceksin git suzuki, yamaha al, yok bu tipte bir motor alacaksan beldesan mıdır, mobiylette midir nedir onunda var buna benzeyenleri

arkadaşlar bu arada nişanlandım. ve bu nedenle motoru satsam mı diye düşünüyorum. Malum hayat tarzı değişince bazen motora binememe gibi bir probleminiz olabilir. Buna da dikkat edin.:rendeer:

Bloodman ne mobileti ya kafamı buluyorsun benimle. cbf 150 yi görmedin sanırım yakından.

ben hodanın siyahını önerim sana hem çok güzle hemde raht kullanırsın bu motoru digital vites göstergeside var herkez kendi motoruna iidiyor böle birsey yok hondadan vazgeçme kanuni filan yaramaz

cbf 150 çok güzel bir motor, fotograflardaki gibi degil gidip görmeni ve fiyatlari düşük seviyedeyken edinip kafanin rahat olmasini tavsiye ederim.

honda_cbf150.jpg

Sevgiler Saygılar

wlla kanuniye ne dersiniz ben bilmem ama :D bu motor hiç şekill dil bide race tarzı die düşünüosan hepten batmışın :D bence kanuni biras modify le fısktık gibi motor :D :cherry:
ama senn kararrın böle ince bi motorun üsründe durmak :pr:

piriyatel in resimlere bak bida düşün ::pr: :cherry: dogru kararı sen wer:D

Bloodman ne mobileti ya kafamı buluyorsun benimle. cbf 150 yi görmedin sanırım yakından.

Hakancığım tamam seni anlıyorum ancak bi şu motorun tipine bak, bir de racerin tipine bak, yani sen bununla raceri kıyaslarsan ben de mobiletle kıyaslarım. Bisikletle kıyaslamadığıma dua et. :cat:

Kararsızlık kötü bişi yahu :) kışın geçmesini beklesem iyi olacak kim bilir belki kanuni daha iddalı bi modelle çıkar piyasaya. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

slm arkadaşlar uzun bi süre yoktum aranızda şimdi geldim
motorumu geçen hafta bi elden geçirttim ve motor süper oldu yapılan işlemler şöyle

1-ön dişli değişti büyük dişli takıldı
2-zincir değişti
3-arka dişlinin lastileri değişti
4-eksozlarınarka demirleri kestik ve daha büyük delikler taktık ses süper oldu
5-granajların içine mor lamba takıldı

motorun resimlerini yarın siteye koyucam

slm arkadaşlar uzun bi süre yoktum aranızda şimdi geldim
motorumu geçen hafta bi elden geçirttim ve motor süper oldu yapılan işlemler şöyle

1-ön dişli değişti büyük dişli takıldı
2-zincir değişti
3-arka dişlinin lastileri değişti
4-eksozlarınarka demirleri kestik ve daha büyük delikler taktık ses süper oldu
5-granajların içine mor lamba takıldı

motorun resimlerini yarın siteye koyucam

resimler nerde kaldı aga yaf su modify lerde neler yapmısn bakalım :D :farao:
hem piriyatel kadar ii mi olmus bi bakiiiiiim yaaf:cat: hada :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
wlla kanuniye ne dersiniz ben bilmem ama :D bu motor hiç şekill dil bide race tarzı die düşünüosan hepten batmışın :D bence kanuni biras modify le fısktık gibi motor :D :cherry:
ama senn kararrın böle ince bi motorun üsründe durmak :pr:

piriyatel in resimlere bak bida düşün ::pr: :cherry: dogru kararı sen wer:D

bı kere bu resım gercek degıl onu bılın bu motorun seklı kesınlıkle boyle degıl herakde bırkısı motoru oynamıs reısmlerıyle bunun on gıdonunda honda fılan yazmıyor hergun gordugum motor:) ayrıca bu varken neden racer alayımkı bence hoında alın rahatınıza bakın yoksa bu kanunıyle fılan motor ustası oluyorsunuz uzun yolu da pek rahat yapamazsınız zaten ama tipine laf yok:cat:

kanuni_selcuk mavi [email protected]

arkadaşlar aranızda Kanuni Racer kullanıcıları varsa burada toplanalım ben alalı 1 hafta kadar oldu birlikte düşüncelerimizi paylaşmak isterim...

selam racer 200 süeper makina
Ahanda listemiz beyler :)
Listede ismi ve detayı olmayan arkadaşlar lütfen detayları belirtiniz...

1-NicemaN - KIRMIZI- 34 TK 0160
2-ermac - MAVİ-34 ADH 40
3-ammsav -YEŞİL - 34 TG 3526
4-Tencere -REPSOL
5-Piriyatel - REPSOL
6-BLOODMN-KIRMIZI
7-titanxxx
8-gopreis-KIRMIZI
9-tlgzl
10-gazkesmez
11-only_wolf17
12-sahinhakan04
13-Racer Evren
14-d3li_styla
15-sahinhakan04-MAVİ
16-omerowen-MAVİ-33 R 3488
17-tunde
18-lewoonline
19-serkanADH13-YEŞİL
20-Selcuk YILDIZ -parlıament MAVİ 29 AT 200

ya abi ben yokken neler olmuş yaw.Ney arkadaşlar bizim burda artık havalar sogudu. Dün motoruma son kez bindim ve garaja soktum.Ha abi bi de size bi önerim var.Repsolu olanlar grenaşların içine turuncu led lambalar var.bi sag bide sol tarafa takın(en az 9 lu led lamba alın) , bide parka turuncu led lamba taktımı motosiklet geceleri harika görünyooo.:cyclopsan

bı kere bu resım gercek degıl onu bılın bu motorun seklı kesınlıkle boyle degıl herakde bırkısı motoru oynamıs reısmlerıyle bunun on gıdonunda honda fılan yazmıyor hergun gordugum motor:) ayrıca bu varken neden racer alayımkı bence hoında alın rahatınıza bakın yoksa bu kanunıyle fılan motor ustası oluyorsunuz uzun yolu da pek rahat yapamazsınız zaten ama tipine laf yok:cat:

sen ne dersen de bu motor race için fiyatı super we COk ta karizma duruo kardeşim :D:cat:

ben bugun biniyim dedim sabah zaten çalışmadı motor vurdurmak zorundakaldım :) şimdi sümüklü gibi burnum akıyor :D

BUraya dikkat COOOOq saçma olsada!!!!!

millet COooooooooooooKK saçma olcak ama bi sey sorcam :queen:
bi ttane kız arkım motolara merakım oldunu blir we bana kawasakinin
bi race moto resmini gösterdi we 4 milyar oldunu söledi we koptum :cherry:
moto suppperrrrr bişi eger öleyse hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç kacırmam da :farao:

Bİ bilginiz war mı siz cede COk sacma diiiilmi :D neden ozaman burda 3 milyarlık kanuni için ugrasıoz ama bilgisi olan war sa sölesin :queen:

:) bencede saçma hem kawasakinin hem 4 milyar :) eski model olabilir 6 milyara 97 model gsx750r alabiliyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar